به گزارش ایسنا، این دو هنرمند به واسطه اعتبار و کیفیتی که در حوزه موسیقی پاپ دهه هفتاد و هشتاد به دست آورده بودند، تجربههای بسیار ارزشمندی را از سر گذرانده بودند. تجربههایی که اگر موضوعی هم بودند، صرفا با هدفهای اقتصادی ساخته نمیشدند.
درحقیقت اگر بخواهیم از آثار مشترک این دو نام ببریم، میتوانیم به «کوچ عاشقان – ۱۳۷۸» به آهنگسازی فواد حجازی، «حال من بیتو – ۱۳۷۹» به آهنگسازی فواد حجازی، علیرضا عصار و مهناز صاحب قلم، «عشق الهی – ۱۳۸۰» به آهنگسازی علیرضا عصار و فواد حجازی، «ای عاشقان – ۱۳۸۱» به آهنگسازی فواد حجازی و علیرضا عصار، «مولای عشق – ۱۳۸۲» به آهنگسازی فواد حجازی، «نهان مکن – ۱۳۸۵» با تنظیم شهرداد روحانی، «محتسب – ۱۳۹۰» به آهنگسازی فواد حجازی و علیرضا عصار، «بازی عوض شده – ۱۳۹۰» به آهنگسازی فواد حجازی، «جز عشق نمیخواهم – ۱۳۹۶» به آهنگسازی علیرضا عصار، گروه دارکوب، پویا نیکپور، امیر توسلی و علیرضا افکاری اشاره کنیم که با صدای عصار تولید شدهاند.
اما یکی از آثاری که در دهه هشتاد از علیرضا عصار و یار همراهش پیشروی مخاطبان قرار گرفت و رنگ و بویی متناسب با ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا داشت، آلبوم «مولای عشق» با شعر مهدی شریفی و موسیقی فواد حجازی بود که سال ۱۳۸۲ منتشر شد.
خود عصار درباره ساخت آلبوم «مولای عشق» گفته که آن را برای امام حسینعلیهسلام خوانده و این کار را به دلایل شخصی خود کرده است که روی بسیاری از آدمهایی که به این مقوله اعتقاد نداشتند، اثر گذاشت.
«آرزوی ذکر واقعه عاشورا از اولین روزهای ورود به عرصه موسیقی در دلمان بوده و خوشبختترینیم که میسر شد. از طرف خودم همه همکارانم در این راه، هدیه شد به آستان پاک مولای عشق، حسین بن علی (ع) به این امید که مقبول افتد – اسفند ۱۳۸۲»
البته او همچنین درباره ساخت چنین اثری در این روزها گفته است: «الان اما نمیدانم اگر در این زمینهها کاری بکنم، میتواند تاثیرگذار باشد یا خیر. این را درباره خودم میگویم و به دیگران کاری ندارم. من در درون دیگران نیستم که ببینم با چه نیتی آثار مذهبی میخوانند.»
این آلبوم با ترانه مهدی شریفی، موسیقی فواد حجازی و نوازندگی خاچیک بابائیان، ارسلان کامکار، ابراهیم لطفی، مازیار ظهیرالدینی، نیما زاهدی، علیرضا خورشیدفر، پاشا هنجنی و فواد حجازی تولید شده است.
در این قسمت میتوانید قطعه مولای عشق را بشنوید:
انتهای پیام