حلیم پزی سنتی فین هرمزگان

در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین دهه اول محرم در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روشی خاص تهیه می‌شود به جای دیگ از جم (خمره) استفاده می‌شود خمره کوزه‌ای بزرگ و سفالی است به اندازه تقریبی به  ارتفاع یک متر و بیضی شکل که بدنه بیرونی آن بخاطر جلوگیری از شکستن هنگام حرارت دیدن کاملا با لایه ضخیمی از گل می‌پوشانند و به تعداد پنج یا شش جم یک جا به روشی که در عکس مشاهده میکنید کار می‌گذارند و طبخ حلیم در آن صورت می‌پذیرد.

  • جمعه/ ۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۵
  • دسته‌بندی: خبری
  • کد خبر: 1402050603633
  • خبرنگار :