به گزارش ایسنا، امید رضاییفر در بازدید از دستاوردها و ظرفیتهای شرکت جامع تحقیق و توسعه فناوریهای خودرو (جتکو) از پتانسیل و ظرفیت این شرکت برای تبدیل شدن به پردیس علم و فناوری خودرو خبر داد.
رضاییفر در این بازدید از محصولات و فناوریهای توسعه داده شده در شرکت جتکو از جمله خودروی الکتریکی و ماژولهای داخلی شده آن، قطعات و اجزای الکترونیکی، مواد پیشرفته خطوط تولید خودرو، تجهیزات تست و آزمون و نمونه فناوریهای مرتبط با خودروهای هوشمند و سایر محصولات توسعه داده شده در شرکت جتکو بازدید کرد.
سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه این بازدید اظهار کرد: در حال حاضر اولویت اصلی ایجاد یک نظام مدون طرح و توزیع مسائل صنعت خودرو در شبکه دانش و فناوری کشور است.
وی با توجه به پیشرفتهای حاصل شده در گروه صنعتی ایرانخودرو اعلام کرد: لازم است پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان در این فضا و ساختار به وجه مناسبی مشارکت داده شوند و امکان استفاده از ظرفیتهای تخصصی کشور در رفع مسائل اصلی صنعت خودرو فراهم شود.
رضاییفر، ایجاد پردیس علم و فناوری را نزدیکترین راهحل برای تحقق این فرایند و اکوسیستم دانست.
وی اظهار کرد: با ایجاد پردیس در شرکت جتکو، امکان طرح مسائل دانش و فناوری صنعت خودرو به صورت اصولی و مدیریت شده و ایجاد راهحلهای بهینه برای مسائل در شبکه دانش و فناوری کشور فراهم خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت خودروهای الکتریکی در کاهش آلایندگیهای محیطی در کشور و با توجه به پیشرفتهای چشمگیر گروه صنعتی ایرانخودرو در این فناوری، گفت: در پی آن هستیم پروژه کلان برنامهریزی جامع خودروهای برقی در سطح کشور با نگاه ملی و با گسترهای شامل محیط زیست، اقتصاد، فرهنگ عمومی و قوانین ملی در شورای عالی عتف مطرح و مصوب شود؛ در این طرح ابعاد مختلف فناوری و محصولات خودروهای الکتریکی در کشور در تولید و کاربری بررسی شده و نقشه راه جامعی برای بازیگران مختلف در حوزه ترسیم خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، حسن محمدقاسمی، مدیرعامل شرکت جتکو نیز در این بازدید ضمن تشریح دستاوردهای شرکت جتکو، آمادگی خود و گروه صنعتی ایرانخودرو را برای حمایت از تأسیس پردیس علم و فناوری خودرو اعلام کرد و گروه صنعتی ایرانخودرو را با توجه به پیشرفتها و ظرفیتهای منحصربهفرد آن در حوزه طراحی و توسعه، مستعد راهبری مسیر فناوری و دانش صنعت خودرو در جامعه علم و فناوری کشور دانست.
انتهای پیام