استاندار گیلان مطرح کرد؛

تلاش دشمن برای مهندسی معکوس اسلام خواهی به اسلام هراسی در جهان

استاندار گیلان گفت: دشمنان همیشه در تلاشند که اسلام خواهی در جهان بین الملل را با مهندسی معکوس به اسلام هراسی، شیعه هراسی و قرآن هراسی تبدیل کنند.

اسدالله عباسی امروز، ۴ مرداد در کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شورای حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان اظهار کرد: این روزها، روزهای حزن و اندوه است و در شرایطی که مردم عزای شهدای کربلا هستند و مراسم عاشورایی برگزار می کنند، دشمنان در تلاش‌اند از طریق رسانه ها و جنگ های ترکیبی و شناختی کماکان نقشه های پلید و شوم خود را ادامه دهند.

وی یکی از این نقشه های پلید در روزهای اخیر را اهانت و توهین به ساحت مقدس قرآن کریم اعلام کرد و افزود: جمعیت دو میلیاردی مسلمان جهان به کلام خدا و وحی اعتقاد و ایمان دارند و ما حیات جاودانه و طیبه را از قرآن می آموزیم؛ البته افرادی در صدر اسلام تلاش کردند اسلام و قرآن را به حاشیه ببرند، اما زمانی که به مقابله طلبیده شدند، حتی یک نمونه از آیات قرآن را نتوانستند بیان کنند.

استاندار گیلان ادامه داد: کافران طی ۱۴۰۰ سال تلاش کردند تا اعتقادات مسلمانان را محو کنند، اما نتوانستند.

وی قرآن را حیات بخش و گنجینه عزت و ایمان و زندگی دانست و تصریح کرد: دشمنان بسیار سعی کردند با اهانت به ساحت مقدس قرآن و پیامبر اعظم(ص) و ائمه اطهار(ع) در عاشورا و محرم و صفر و... به نحوی انحراف و توهین و سیاه نمایی ایجاد کنند.

عباسی یادآور شد: دشمنان فردی را به عنوان یک جاسوس بین مسلمانان فرستادند تا قرآن را آتش بزند، اما آزادی را فقط بر مبنای اهداف مادی می دانند و لذا نباید فضا را برای دشمنان فراهم کنیم.

وی عنوان کرد: دشمنان در برابر اسلام و مسلمانان صف آرایی کردند، اما نمی دانند که پیروز میدان همیشه جبهه حق بوده و آنچه امروز زنده و جاودانه است نام و خون امام حسین(ع) و یارانش است که در جان ما مسلمانان و شیعیان می جوشد.

وی تاکید کرد: ما مسلمانان باید در برابر دشمنی دشمنان برنامه داشته باشیم و در قالب امت اسلام با وحدت و یکپارچگی در کنار هم درسی به دشمنان بدهیم که هرگز دست به اقدامات این چنینی نزنند و عبرتی باشد برای کسانی که ذلیلانه و رذیلانه به ساحت مقدس اسلام توهین می کنند.

استاندار گیلان گفت: خاضعانه در برابر قرآن تواضع می کنیم و این را به عنوان یک هدیه الهی برای زندگی عزتمندانه خود می دانیم؛ چراکه حیات طیبه ما را به مقصد می رساند و مشعل هدایت است.

عباسی افزود: ائمه اطهار(ع) و ولایت فقیه پرچمدار هدایت ما برای رسیدن به قله سعادت و قرب به پرودگار الهی است و به قرآن تمسک می جوییم و افتخار می کنیم که از پیروان پیامبر و ائمه اطهار(ع) هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در این برهه از زمان نقش مجموعه حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس برای زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت بسیار حائز اهمیت است و باید آثار شهدا و خانواده های معظم شهدا را جمع آوری کرده و به عنوان گنجینه بدانیم و نوجوانان و جوانانی را که آن روزها را ندیده اند و لمس نکرده اند، با گفتمان دشمن شناسی و فرهنگ ایثار و شهادت و ایمان به خدا و وحدت و... آشنا کنیم.

استاندار گیلان یکی از وظایف مسئولان را آشنایی نسل های دهه ۸۰ و ۹۰ و دانش آموزان و دانشجویان با آثار دفاع مقدس دانست و بیان کرد: از آثار فاخر و هنری و ادبی برای انتقال معارف دفاع مقدس استفاده کنید.

وی تصریح کرد: باید با دمیدن روح معنویت و ایثار به جامعه، دشمنان را که در مقابل ما با ابزارهای رسانه ای صف آرایی کردند، به نسل جوان و نوجوان بشناسانیم.

عباسی تاکید کرد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان باید یادواره ها را به روز کنند و پیام شهدا را در یادواره ها به جامعه برسانید و حتما پیوست های فرهنگی را در نظر بگیرند.

وی با اشاره به نقش بی بدیل رسانه ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: صدا و سیما در این زمینه بسیار بهتر می‌تواند عمل کند، زیرا مخاطبان بیشتری دارد لذا باید نمایشگاه های دفاع مقدس را در مدارس و دانشگاه ها برگزار کنیم و پیام شهدا را انتقال دهیم.

عباسی اظهار کرد: صدا و سیما با وجود همه تلاش ها باید طبق شرایط و نیاز روز جامعه متحول شود؛ طوری که همه را پای تلویزیون ملی بکشاند. در شرایطی که همه دشمنان در کنار هم قرار گرفته اند و حرمت های خبیثانه همچون سوزاندن قرآن را برنامه ریزی می کنند، ما باید برنامه ریزی داشته باشیم.

وی با اشاره به وحشت اروپاییان از نفوذ قرآن در بین جامعه غربی، بیان کرد: از دانشگاهیان انتظار دارم به این امور بپردازند و کارنامه و برنامه داشته باشند، زیرا داعش فقط عده ای خونخوار نبودند، بلکه آنها تمام جوانانی که در اروپا و آمریکا به اسلام گرویده بودند را به نام داعش منحرف کردند.

استاندار گیلان با بیان اینکه دشمنان همیشه در تلاشند که اسلام خواهی در جهان بین الملل را با مهندسی معکوس به اسلام هراسی، شیعه هراسی و قرآن هراسی تبدیل کنند، افزود: آنها میلیاردها دلار صرف می کنند تا قرآن را توسط فردی خودفروخته و جاسوس بسوزانند؛ ما نیز نباید صرفا سکوت کرده و به خواندن قرآن اکتفا کنیم، بلکه باید در قرآن تدبر و تعقل داشته باشیم و به آموزه های آن عمل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن فقط در حد قرآن سوزی دشمنی نمی کند، بلکه برنامه های دیگری دارد و ما نیز باید به روز برنامه داشته باشیم؛ همانطور که محرم و صفر، اسلام را زنده نگه داشته و لذا باید این روحیه حفظ شود.

عباسی یادآور شد: باید برای یادواره شهدا برنامه ریزی و زمان بندی کرده و این برنامه ها را باشکوه برگزار کنیم؛ همچنین از وصایای شهدا به عنوان نرم افزار فرهنگی جامعه بهره بگیریم.

یادواره ۳۵ شهید دوران اسارت گیلان برگزار می شود

محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان نیز، ضمن قدردانی از دستگاه های اجرایی استان جهت تبدیل وضعیت ایثارگران، اظهار کرد: دولت سیزدهم نگاه ویژه به حوزه ایثار و شهادت و رسیدگی به خانواده های ایثارگران دارد.

وی یاد و خاطره ۱۹۸ شهید گیلان ماه محرم در دوران دفاع مقدس را گرامی داشت و افزود: یادواره شهید مرتضی حسین پور شلمانی، فرمانده نابغه جبهه مقاومت همزمان با ۱۶ مرداد در شهرستان لنگرود برگزار می شود.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان همچنین از برگزاری مراسم گرامیداشت چهار شهید گیلانی خبرنگار و ۴۳۰ شهید ورزشکار استان همزمان با ۱۷ مرداد خبر داد و خاطرنشان کرد: با همکاری دستگاه های فرهنگی استان و سپاه و بسیج شاهد برگزاری یادواره های فاخر و ارزشمند در استان گیلان هستیم.

داوطلب با اشاره به فرارسیدن ۲۶ مردادماه، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، عنوان کرد: به تعبیر رهبر انقلاب، آزادگان الماس های درخشان هستند و لذا از آزادگان استان تجلیل خواهیم کرد؛ برخی از آزادگان گیلانی بیش از ۱۰ سال در اسارت رژیم بعث بودند و ۳۵ شهید دوران اسارت نیز داریم.

وی از شهدای دوران اسارت به عنوان شهدای غربت یاد کرد و گفت: در راستای دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان، یادواره شهدای غربت گیلان نیز برگزار می شود.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان با اشاره به فرارسیدن هفته دولت در شهریورماه، اضافه کرد: یادواره های ۲۵۷ شهید کارمند گیلان برگزار می شود؛ همچنین یادواره شهید حاج محمود قلی پور از برنامه های شاخص استان در شهریورماه خواهد بود.

داوطلب با بیان اینکه یک درصد اعتبارات جاری دستگاه ها به کارهای فرهنگی تخصیص می یابد، گفت: از دستگاه ها انتظار داریم در راستای برگزاری دومین کنگره شهدای گیلان اقدام به تولید آثار و اجرای برنامه های فاخر و ارزشمند ادبی و هنری کنند.

وی همچنین خواستار کارهای علمی و پژوهشی با محوریت یادواره های شهدا شد و اضافه کرد: از روسای دانشگاه های استان و جهاد دانشگاهی گیلان انتظار داریم پژوهش در این بخش را دنبال کنند تا در آستانه کنگره شهدای استان شاهد یک خروجی علمی و پژوهشی ماندگار باشیم.

تجلیل از ۳۰ هزار پیشکسوت گیلان دفاع مقدس

سرهنگ حسن حبیبی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان نیز در ادامه، با بیان اینکه پیام عاشورا در طول تاریخ زنده و ماندگار است، اظهار کرد: هر حرکت و قیام و نهضتی که علیه ظلم و ظالم باشد، از فلسفه عاشورا الهام می گیرد و انقلاب اسلامی ایران نیز پرتویی از نهضت حسینی است.

وی به مقایسه ویژگی های دفاع مقدس ملت ایران با قیام سیدالشهداء(ع) پرداخت و افزود: عاشورای امام حسین(ع) ثابت کرد که برای زندگی مومنانه و عزتمندانه نباید از دشمن ترسید و لذا در دوران دفاع مقدس با دست خالی در مقابل یک جنگ تمام عیار ایستادگی کردیم و دشمن را شکست دادیم.

مدیرکل حفظ آثار گیلان با بیان اینکه عرصه های سخت دفاع مقدس را با روحیه ایثار و جهاد و شهادت گذراندیم، تصریح کرد: امروز نیز با الگوگیری از معارف دفاع مقدس می توانیم از بن بست های اجتماعی و اقتصادی خارج شویم.

حبیبی با اشاره به عشق شهدا به شهادت، عنوان کرد: بیش از ۴۴ سال است که نظام استکبار، جمهوری اسلامی ایران را در محاصره فرهنگی و اقتصادی قرار داده، اما با روحیه ایثار و شهادت حسینی همه توطئه ها را یکی پس از دیگری خنثی کرده ایم.

وی در ادامه به اهمیت تکمیل دانشنامه دفاع مقدس گیلان اشاره کرد و گفت: دانشنامه از باغ موزه دفاع مقدس نیز مهمتر است، زیرا نرم افزار فرهنگی این مرکز محسوب می شود و آیندگان باید بدانند که مردم گیلان در دوران دفاع مقدس چه رشادت هایی از خود نشان داده اند.

مدیرکل حفظ آثار گیلان از پژوهشگران و اساتید و دانشجویان خواست در حوزه دفاع مقدس قلم فرسایی کنند و متذکر شد: کارگروه شهدا و اشخاص تکمیل شده و کارگروه جغرافیای دفاع مقدس نیز در دست اقدام است، اما از دستگاه ها انتظار داریم همکاری لازم را در کارگروه فرهنگی و اجتماعی داشته باشند زیرا ۱۷ دستگاه نقش آفرینی مستقیم در دفاع مقدس داشتند.

حبیبی با بیان اینکه تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس ۱۰ هکتار به فضای سبز شهر رشت اضافه می کند، ادامه داد: در راستای برنامه ملی تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و جبهه مقاومت از ۳۰ هزار پیشکویت گیلانی تجلیل خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402050402914
  • خبرنگار : 50040