رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد

کاهش مصرف سموم برای تولید محصولات کشاورزی

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید اینکه به حلقه اول سلامت غذا باید توجه بیشتری شود و از ایجاد هزینه برای تولید محصول کم کرد؛ خواستار به حداقل رساندن مصرف سموم برای تولید محصولات کشاورزی شد.

حسن عنایتی کلیجی امروز در جلسه ستاد گیاه‌پزشکی مازندران که باحضور رییس سازمان حفظ نباتات کشور در محمودآباد برگزار شد، گفت: ایمنی غذا و سلامت محصول به اندازه امنیت غذایی مهم است.

وی افزود: وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌ها باید در تولید محصول سالم در کنار جهاد کشاورزی باشند چراکه از هزینه درمان می‌کاهد و با هزینه کمتری می‌توان محصول سالم تولید کرد.

وی اضافه کرد: کارهایی که برای تولید محصول سالم در استان انجام شد کافی نیست چون مازندران تامین کننده غذای کشور است و به همین مقدار نیاز دارد از اعتبارات ملی برخوردار شود.

عنایتی کلیجی گفت: برای کنترل عوامل خسارت‌زا می‌توانیم از عوامل طبیعی بیشتری استفاده کنیم و سطح پوشش خدمات را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه بهره‌گیری کامل از ظرفیت بخش خصوصی می‌تواند در پیشبرد اهداف کمک کننده باشد، تصریح کرد: عوامل خسارتزای جدیدی اضافه شده است که کار را برای تولید محصول کشاورزی با مشکل مواجه می‌کند.

این مسئول افزود: مگس میوه به آفت عمومی تبدیل شده و هرساله شاهد حضور این آفت در استان هستیم.

عنایتی کلیجی به حمایت و پشتیبانی از عرضه و فروش محصول سالم اشاره کرد و گفت: اگر بازار مناسب برای عرضه محصول سالم وجود داشته باشد انگیزه برای تولیدکنندگان این محصولات افزایش می‌یابد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402050302197
  • خبرنگار :