دکتر حمیدرضا حافظی ۲ مردادماه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: شهروندان می توانند قیمت واقعی اقلام دارویی را از طریق نرم افزار طراحی شده مشاهده کنند.
از آنجا که قیمت دارو باید در سراسر کشور یکسان باشد گاهی ممکن است تغییر قیمت صورت بگیرد، چرا که داروخانه ها موظف هستند داروهای خود را با تغییر قیمت جدید اعمال شده از سوی سازمان غذا و دارو بفروشند، حتی اگر قیمت قبل روی بسته های آن درج شده باشد.
وی ادامه داد: با توجه به نوسانات و تغییرات قیمتی ممکن است که قیمت داروهای بسته بندی شده موجود در داروخانه یا انبارهای توزیع دارو، با قیمت های جدید تطابق نداشته باشد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان تصریح کرد: ممکن است یک دارو در طول یک سال چندین مرتبه تغییر قیمت داشته باشد و از نظر هزینه به صرفه نیست که دارو از شرکت های پخش به کارخانه مرجوع و قیمت آن اصلاح شود.
دکتر حافظی خاطرنشان کرد: ملاک قیمت دارو در زمان تحویل به بیماران سامانه TTAC است که این نرم افزار قابل دانلود و نصب در تلفن همراه بوده و همشهریان و هموطنان می توانند با نصب این نرم افزار، از قیمت داروها مطلع شوند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان خاطرنشان کرد: بازرس های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان به صورت دوره ای در حال بازرسی و ارزیابی واحدهای تحت پوشش دانشگاه، اعم از داروخانه های دولتی و خصوصی، شرکت های توزیع دارو، عرضه کنندگان و شرکت های تولیدی مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی و نیز تجهیزات پزشکی هستند و موارد تخلف را ثبت، تذکر و گزارش می کنند.
دکتر حافظی در پایان از شهروندان درخواست کرد: هرگونه سوال و شکایت در این حوزه را از طریق شماره تماس ۱۹۰ با معاونت غذا و دارو در میان بگذارند.
انتهای پیام