مدیرعامل شرکت آبفا فارس خبر داد:

آغاز پروژه احداث خط انتقال فاضلاب به تصفیه‌خانه داراب

مدیرعامل شرکت آبفا فارس گفت: به منظور بهره‌برداری از طرح بزرگ زیست محیطی جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب شهر داراب، پروژه خط انتقال فاضلاب به تصفیه خانه این شهر به طول ۳۷۰۰ متر آغاز شد.

علی جان صادق‌پور دوشنبه دوم مردادماه با بیان اینکه بهره‌مندی یک شهر از سیستم تصفیه فاضلاب می‌تواند با رشد کشاورزی و صنایع موجب توسعه اقتصادی و اشتغال زایی گسترده در شهرستان شود، گفت: بهره‌مندی از سیستم تصفیه فاضلاب افزون بر آنچه گفته شد باعث جلوگیری از آلودگی محیط زیست، جلوگیری از آلودگی منابع آب زیرزمینی، پیشگیری از آلودگی هوا و شیوع بیماری‌های واگیردار نیز می‌شود که این مهم می‌تواند در میزان برخوررداری یک شهر از شاخص‌های پیشرفت، موجب ارتقاء جایگاه آن شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا فارس، او به مشخصات فنی پروژه تکمیل طرح فاضلاب داراب اشاره و اضافه کرد: بخشی از این خط انتقال با استفاده از لوله پلی‌اتیلن به قطر هزار میلیمتر و بخش دیگری از آن به صورت کانال بتنی اجرا خواهد شد که پیش‌بینی می‌شود برای اجرای آن حدود ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شود.

صادق‌پور ادامه داد: با اجرای این خط انتقال مدول اول تصفیه خانه فاضلاب شهر داراب به ظرفیت ۱۰ هزار مترمکعب که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی دارد، مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت. 

مدیرعامل شرکت آبفا فارس همچنین به منظور بررسی آبرسانی شهری و روستایی شهرستان کوهچنار به این شهرستان سفر کرد و در سخنانی، توسعه زیرساخت‌های آبرسانی را از اولویت‌های مهم پس از پیروزی انقلاب عنوان و اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها، در ایجاد زیرساخت‌های تأمین آب از شاخص‌های جهانی جلوتریم.

صادق پور توسعه زیرساخت‌های آبرسانی را از اولویت‌های پس از پیروزی انقلاب عنوان و خاطرنشن کرد: با وجود محدودیت‌هایی که در طول حیات طیبه انقلاب از سوی استکبار جهانی بر کشور ما تحمیل شده است، با تلاش‌های انجام شده و رویکرد نظام در ایجاد زیرساخت‌های آبرسانی از شاخص‌های جهانی جلوتر است، البته مشکلاتی نیز وجود دارد که با مدیریت صحیح مرتفع می‌شود.

او با اشاره به اینکه دولت‌های مختلف در طول ادوار تلاش کردند تا گام‌های موثری در عرصه آبرسانی و رفع محرومیت در این حوزه بردارند، اظهار کرد: رویکرد دولت مردمی سیزدهم نیز محرومیت‌زدایی و به ویژه در مناطق کم برخوردار بوده و در همین راستا اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا فارس با اشاره به این موضوع که در شرایط کنونی منابع آب در استان مدیریت مصرف آب و صرفه‌جویی امری اجتناب ناپذیر بوده و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، بیان کرد: در شهرستان کوهچنار به ازای هر فرد متوسط حدود ۳۸۰ لیتر آب در شبانه روز تولید می‌شود که حدود سه برابر بیشتر از استاندارد است.

صادق‌پور با بیان اینکه در هفته امر به معروف قرار داریم، ادامه داد: انتظار داریم در استفاده از آب، این نعمت بی‌بدیل خداوند، صرفه جویی در مصرف به عنوان یک معروف در اراده عمومی جایگاه خود را پیدا کرده و نهادینه شود چرا که در برهه کنونی این مهم یک ضرورت مهم است.

او همچنین اطمینان داد که اگر ما مصارف‌مان را به استاندارد برسانیم، هیچ نقطه‌ای از استان دچار کم آبی نخواهد شد.

مدیرعامل شرکت آبفا فارس در تشریح وضعیت منابع آبی استان، گفت: استان پهناور فارس چندین سال متوالی است که با خشکسالی دست به گریبان است؛ به منظور مدیریت این شرایط و جبران کم آبی ناشی از خشکسالی‌های سنواتی، صرفه جویی در مصرف آب و انرژی باید به صورت جدی رعایت و فرهنگ سازی شود و رویکردهای نوینی در راستای نیل به این مهم اتخاذ شود.

صادق‌پور ادامه داد: بی تردید اگر اقدامات انگیزشی در این خصوص توسط متولیان تأمین و توزیع آب و انرژی صورت پذیرد و مسئولان و مردم در قالب همکاری متقابل در کنار هم قرار بگیرند، می‌توان به آنچه مدیریت مصرف و اصلاح الگوهای مصرف نامیده می‌شود، دست یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس خواستار هم افزایی در راستای رسیدن به اهداف مدیریت مصرف آب شد و در همین خصوص به تاثیر پذیری مردم از شعائر دینی و ارزش‌های مذهبی اشاره کرد و استفاده مضاعف از تریبون نماز جمعه و جماعات در ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب در جامعه را بسیار موثر دانست.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402050201095
  • خبرنگار :