سازمان ملل از کمک اتحادیه اروپا به پناهندگان در ایران خبر داد

برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد (WFP) در ایران از نخستین کمک اتحادیه اروپا به این برنامه به مبلغ ۱.۵ میلیون یورو خبر داد.

به گزارش ایسنا،‌ بر اساس اعلام دفتر سازمان ملل در تهران، برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد (WFP) در ایران ضمن استقبال از نخستین کمک اتحادیه اروپا اعلام کرد که این کمک به سازمان اجازه می‌دهد تا به آسیب‌پذیرترین پناهندگان ساکن مهمان‌شهرها، کمک نقدی ارائه دهد.

این بودجه قابل توجه به مبلغ ۱.۵ میلیون یورو از طریق اداره کل امور بشر دوستانه اتحادیه اروپا تأمین می‌شود و حدود ۳۳ هزار پناهنده ساکن در ۲۰ مهمان‌شهر در سراسر کشور را حمایت می‌کند.

باتون عثمانی، مدیر کشوری موقت برنامه جهانی غذا در ایران در این باره گفت: از حمایت اتحادیه اروپا بسیار سپاسگزاریم که ما را قادر می‌سازد تا به نیازهای ضروری غذایی پناهندگان آسیب‌پذیر پاسخ دهیم و در عین حال روحیه انعطاف‌پذیری آنها را برای آینده‌ای روشن‌تر تقویت کرده و تأثیر ملموسی بر زندگی‌شان بگذاریم.

ایران در حال حاضر دومین کشور میزبان پناهنده در جهان پس از ترکیه است که بیش از ۳.۴ میلیون پناهنده و جمعیتی مشابه پناهندگان را در خود جای داده است، اما پس از ورود موج جدید مهاجران آسیب‌پذیر افغان که به دنبال پناهندگی در ایران هستند، فشار اقتصادی بر کشور افزایش یافته است.

طاهینی تاماناگودا، که بر عملیات بشردوستانه اتحادیه اروپا در ایران نظارت دارد، می‌گوید: ما در کنار پناهندگانی هستیم که از کشورهای خود گریخته‌اند و در حال حاضر در ایران هستند. کمک اتحادیه اروپا از عملیات برنامه جهانی غذا حمایت کرده و تضمین می‌کند که آسیب‌پذیرترین پناهندگان، ابزار کافی برای رفع نیازهای اساسی خود را داشته باشند.

پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۲ و پس از تعیین وضعیت بسیاری از افراد تازه وارد، جمعیت مهمان‌شهرها به ۵۲ هزار نفر افزایش یابد. برنامه دو ساله فعلی برنامه جهانی غذا بر تعهد این سازمان به حمایت از کلیه پناهندگان آسیب‌پذیر ساکن در مهمان‌شهرها از طریق ارائه کمک‌های نقدی بدون قید و شرط برای رفع نیازهای اساسی آنها با تمرکز بر بهبود امنیت غذایی، تاکید می‌کند.

به گزارش ایسنا، برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد بزرگ‌ترین سازمان بشردوستانه در جهان است که در مواقع اضطراری جان انسان‌ها را نجات داده و از کمک‌های غذایی برای ایجاد راهی به سوی صلح، ثبات و رفاه افرادی که در گذر از مناقشه‌ها، بلایا و تغییرات اقلیمی استفاده می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402050100317
  • خبرنگار : 71049