برگزاری ۹٠ کارگاه مهارت‌ افزایی دانشجویی در دانشگاه شهرکرد

رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: ۹٠ کارگاه مهارت‌ افزایی دانشجویی با ۲٠٠٠ دانشجو در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

یاسر پیرعلی ۳۱ تیرماه در جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان با حضور معاون علمی رییس جمهور با بیان اینکه دانشگاه شهرکرد به عنوان دانشگاه مادر استان دارای ۴۰۰ عضو هیات علمی در هشت  دانشکده است، اظهار کرد: در این دانشگاه دو مرکز نوآوری از جمله مرکز رشد و برج فناوری که مصوبه ریاست جمهوری است، در حال پیگیری است. 

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه دارای شش پژوهشکده  و ۶۵۰۰ دانشجو است، افزود: دو دانشگاه اقماری هم در شهرستان فارسان و بروجن وجود دارد. 

رئیس‌ دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه نشای علم و فناوری در دانشگاه کاشته می‌شود، خاطرنشان کرد: نگاهمان این است که اعضای هیأت علمی که شرکت دانش بنیان و ایده خلاقانه دارند را حمایت کنیم. 

پیرعلی با بیان اینکه تفاهم‌نامه‌ای با شرکت فولاد اصفهان منعقد شده است، بیان کرد: مجموعا ۲۰ تفاهم نامه منعقد و بازدیدها از این مجموعه‌ها انجام شده است و در اختیار اعضای هیات علمی قرار داده شده تا  از ظرفیت تفاهم‌نامه‌ها برای انجام پایان نامه و کارهای زیرساختی استفاده کنند. 

وی گفت: ۹۰ کارگاه مهارت‌ افزایی دانشجویی  با ۲٠٠٠ دانشجو در دانشگاه شهرکرد وجود دارد و هدایت‌های شغلی انجام می‌شود. 

رئیس دانشگاه شهرکرد تصریح کرد: مدرسه کارآفرینی در حال حاضر فعال شده و مشاوره به دانشجویان ارائه می‌دهد.

پیرعلی افزود: مرکز نوآوری شماره ۲ با اعتبار ۱.۵ میلیارد تومان محقق شده تا بتوانیم مابقی اعتبارات را جذب کنیم. 

وی بیان کرد: مجموعه‌ای در دانشگاه در اختیار صنایع سنگین و نیمه سنگین در استان قرار داده شده تا دانشجویان از این ظرفیت جهت حضور در بازار کار بهره‌مند شوند. 

در ادامه معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه این دانشگاه دارای هفت دانشکده است، خاطرنشان کرد: حدود۲۴۳۰ دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند که از این تعداد ۱۴۱۳ نفر کارشناسی، ۱۹۵ نفر کارشناسی ارشد و ۶۹۱ نفر دکترای حرفه‌ای و ۹۵ نفر دکترای تخصصی بالینی و ۳۶ نفر دکترای پایه هستند. 

وی گفت: از دی ماه ۱۴۰۰ تاکنون دفتر مالکیت فکری دانشگاه تأسیس شد و پایان‌نامه محصول محور نیز در دستور کار قرار گرفت و حمایت مالی از واحدهای فناورانه، انجام و حدود۴۰ تفاهم نامه با شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و ادارات و... منعقد شد. 

وی گفت: مرکز تحقیقاتی سلول‌های بنیادی و اقداماتی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که بتوانیم جذب سرمایه‌گذار برای اجرای ایده‌ها داشته باشیم که درخواست داریم حمایت ویژه از طرح‌های این دانشگاه شود که درخواست اول مرکز نوآوری است. 

وی افزود: برای تجهیز آزمایشگاه تخصصی و نیمه صنعتی ۲ میلیارد تومان اختصاص داده شده است در حالی که به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است و مرکز نوآوری به ۱۰ میلیارد تومان و مرکز سلول‌های بنیادی و پزشکی که قرار است به عنوان یک مرکز جامع در بیمارستان قرار بگیرد نیاز به ۴۵ میلیارد تومان اعتبار دارد که ۵ میلیارد تومان آن از سوی دانشگاه تامین می‌شود.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۳۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402043120204
  • خبرنگار :