شقایق حقجوی جوانمرد، امروز شنبه، ۳۱ تیرماه در جلسه اقتصاد دانشبنیان استان اصفهان، اظهار کرد: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) ایدهای بود که بعد از اهانت به مقام رفیع پیامبر اسلام(ص) در جهان مطرح شد. این ایده بنیادی، بیانگر جنبههای صلحآمیز و ارزش علم و فناوری در دین مبین اسلام است.
وی ادامه داد: این بنیاد در حوزههای مختلف برای دانشمندان جهان اسلام برنامه دارد که یک مورد برجسته آن، جایزه مصطفی(ص) محسوب میشود که به نوبل اسلامی در جهان معروف شده و اکنون دانشمندان بزرگی که حتی کاندیدای جایزه نوبل هستند، در این جایزه بینالمللی حضور دارند و یا دانشمندی که واکسن فایزر و مدرنا را کشف کرد، برنده جایزه مصطفی(ص) شده است.
رئیس مرکز راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه باید به سمت مرجعیت علمی حرکت کنیم، بیان کرد: یکی از ابزارهای این مهم، برگزاری جایزه علم و فناوری در سطح بینالمللی در ایران است.
وی با بیان اینکه در ماه ربیع الاول امسال، اصفهان میزبان بزرگترین رویداد فناوری جهان اسلام خواهد بود، افزود: درخشش اصفهان در تمدن اسلامی و زندگی بزرگانی مانند شیخ بهایی در کارنامه اصفهان محرز است و از طرفی اصفهان همواره منشأ اتفاقات بزرگ علم و فناوری در کشور و جهان اسلام بوده است. میزبانی اصفهان از جایزه بینالمللی مصطفی(ص) باعث درخشش مجدد برند اصفهان در سطح بینالمللی میشود.
شقایق حقجوی جوانمرد با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند هیچ جریانی در نظام اسلامی پایدار نمیشود مگر اینکه مردمی باشد، گفت: باید بتوانیم ظرفیتهای مردمی را با جریان علم و فناوری در کشور همراه کنیم.
انتهای پیام