تولید بیش‌از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان امروز پنجشنبه در نشست وبیناری قرارگاه مرکزی امنیت غذایی کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون با ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان ،بیش از ۱۰ هزار و ۶۶ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.

سید محمدرضا سیدحسینی افزود: از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری ، ۲ میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان افزوده شده است.

وی تصریح کرد: انشاالله با رفع مشکل تامین نهاده های دامی میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری جهش قابل توجهی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402042918860
  • خبرنگار :