بختیاری در آیین تجلیل از خودکفایی و توانمندسازی ۲۰۰۰ مجری طرح های اشتغال کمیته امداد خراسان شمالی که ۲۸ تیرماه در بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: طی امسال ۳۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان کمیته امداد برای ایجاد اشتغال پرداخت می شود. این میزان تسهیلات برای ایجاد ۵۰۰ هزار شغل پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) فرمان ایجاد کمیته امداد را دادند، گفت: تاکید امام راحل در راه اندازی کمیته امداد، شکوفایی استعدادها بود.
وی افزود: علاوه بر آن مقام معظم رهبری نیز بر توانمندسازی افراد تحت پوشش تاکید داشته اند، بنابراین یکی از اهداف مهم کمیته امداد ماهی گیری یاد دادن است.
بختیاری ادامه داد: در روایات آمده است که اگر می خواهید فساد را در جامعه از بین ببرید باید سرچشمه آن که بیکاری است را بخشکانید.
وی تاکید کرد: بالاترین عبادت، عبادتی است که فرد جوان با کار و تلاش خود، لقمه حلال را به خانه ببرد.
وی تصریح کرد: کمیته امداد برای اشتغال آفرینی، برنامه های مهارت آموزی دارد و از سوی دیگر برای ایجاد آن تسهیلات ارائه می دهد که باید از این امر نیز اطمینان کسب کند که تسهیلات ارائه شده برای شغل مورد نظر هزینه شود؛ در غیر این صورت، پول پاشی است.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه اگر رشد تولید صورت گیرد، مهار تورم صورت گرفته است، گفت: در سال زراعی جاری یک سوم از پیله های ابریشم کشور توسط مددجویان کمیته امداد تولید شده است که نشان از حرکت در راستای تولید دارد.
وی با اشاره به فرش تولیدی توسط مددجویان کمیته امداد نیز اظهار کرد: فرش تولیدی توسط مددجویان کمیته امداد با نشان تجاری احسان به ثبت جهانی رسیده و در سال گذشته ۱۳۰ هزار متر مربع فرش دستباف توسط این مددجویان تولید شده است.
بختیاری تاکیدکرد: یکی از راهبردهای کمیته امداد، توسعه مشاغل خانگی است چراکه ۵۲ درصد از جمعیت تحت پوشش این نهاد بانوان هستند که تعدادی از آن ها دارای فرزند یتیم هستند.
محمدرضا حسین نژاد استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این آیین بیان کرد: یکی از هدف گذاری های ما در این استان، ماهی گیری یاد دادن به افراد است که یکی از نتایج آن ایجاد این ۲ هزار شغل توسط مددجویان کمیته امداد بوده است.
وی گفت: امسال در سال تولید در استان شاهد توسعه تولید در ابعاد مختلف بوده ایم و امیدوار هستیم بتوانیم در مهار تورم گام های خوبی برداریم.
حسین نژاد با اشاره به سفر رئیس جمهور در سال گذشته و هدف گذاری انجام شده، اظهار کرد: تامین آب از محل پروژه گلیل و سرانی یکی از اولویت های ما بوده که با تایید ماده ۲۳، اجرایی خواهد شد؛ از سوی دیگر علاج بخشی سدها نیز از دیگر برنامه ها بوده که علاج بخشی سد بیدواز انجام شده و ساخت سد گلمندره نیز هم اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نماینده عالی دولت در استان گفت: حدود ۲۷ درصد از افراد جامعه تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند که باید تلاش کنیم اشتغالزایی را به منظور افزایش درآمد این افراد توسعه دهیم.
انتهای پیام