بهزاد خزاییان سهشنبه ۲۷ تیر در نخستین شورای ستاد دانشبنیان شهرستان نهاوند با دستور کار بررسی تسهیلات تبصره ۱۶و ۱۸ و با هدف رفع موانع موجود، به ارائه گزارشی از ظرفیتهای زیست بوم فناوری پرداخت و مطرح کرد: حمایتهای استاندار و فرمانداران سبب شد تا سال گذشته براساس ارزیابی وزارت کشور و بررسی شاخصها پارک علم و فناوری استان رتبه نخست را در دو شاخص کسب کند.
وی تصریح کرد: سال گذشته توانستیم در تعامل با برخی نمایندگان استان و استاندار همدان در بودجه ۱۴۰۲ با رشد ۵۴ درصد مواجه شدیم و این همراهی را در شهرستان امسال هم نیاز داریم که با کمک فرماندار و نماینده، مرکز نوآوری را به مرکز رشد ارتقاء دهیم و واحدهای موجود به رشد، مؤسسه و دانش بنیانی تبدیل شوند.
معاون عمران و برنامهریزی فرمانداری نهاوند نیز گفت: درباره اعتبارات بنیاد برکت صددرصد پرداختی داشتهایم و حدود ۵۰ درصد پروندههای بنیاد علوی هم پرداخت شده و باقیماندهها هم تلاش میشود با تکمیل پروندهها پرداخت شود.
جعفر سلگی درباره تبدیل مرکز نوآوری شهرستان به رشد هم اظهار کرد: بهزودی این اقدام عملی خواهد شد که گام بزرگی در حوزه دانش بنیان برای شهرستان خواهد بود و نیازمند حمایت پارک فناوری استان هم است.
رئیس آموزشکده حاج حشمت نهاوند نیز بیان کرد: کانون شماره ۲ بانوان برای تبدیل مرکز نوآوری شهرستان به مرکز رشد با همکاری فرماندار نهاوند در تفاهم نامه پنج ساله به پارک فناوری استان تحویل داده شده است.
به گفته حیدری، در بحث بنیاد علوی تاکنون از ۴۹ طرح مصوب، ۲۴ طرح پرداخت شده و ۲۵ پرونده باقیمانده باید در صورت تکمیل تا پایان تیر پرداخت شود و در بنیاد برکت هم پرداخت صددرصدی انجام شده است.
گودرزی، فرمانده بسیج دانشجویی شهرستان نهاوند هم بر ورود رسانهها به حوزههای دانش بنیان و معرفی صاحبان خلاقیت و نوآوری و طرحهای آنها و فضا دادن به خلاقیتهای موجود تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، برخی دستگاههای اجرایی شهرستان نهاوند میگویند وامهای بند ب تبصره ۱۶ نیاز به تمدید مهلت دارد چراکه به اغلب آنها تنها چهار روز است که اعلام شده و تا پایان تیر هم مهلت تمام است این در حالیست که تشکیل پرونده و گذراندن مراحل مورد نیاز و تأیید و پرداخت تسهیلات توسط بانکها بیش از این مهلت، زمان نیاز دارد.
انتهای پیام