بررسی مسایل نانوایی‌های کرج در کارگروه تخصصی آرد و نان

معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کرج ساماندهی در فرایند توزیع کالاهای اساسی در شهرستان را امری ضروری دانست و گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام محرم و افزایش نذور مردمی، فعالیت موکب‌ها و حجم مراجعات به هیات‌های مذهبی که با افزایش حجم تقاضای مصرف فراورده‌های نان و غلات و کالاهای اساسی ویژه نذورات همراه خواهد بود، ضروری است که روند توزیع در شهرستان کرج ساماندهی شده باشد.

به گزارش ایسنا، یحیی رمضانی روز سه‌شنبه ۲۷ تیرماه در جلسه کارگروه تخصصی آرد و نان شهرستان ضمن گرامیداشت فرا رسیدن ایام محرم و عزاداری‌های سرور و سالار شهیدان اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام محرم و افزایش نذور مردمی، فعالیت موکب ها و حجم مراجعات به هیات های مذهبی که افزایش مصرف محصولات مرتبط با نان و غلات را به همراه خواهد داشت؛ ساماندهی در فرایند توزیع کالاهای اساسی در شهرستان امری ضروری است.

وی در ادامه افزود: روحیه جهادی، بسیجی و انقلابی در کار یکایک مسئولان شهرستانی باید متبلور باشد و امیدآفرینی را با کار جهادی باید سرلوحه کار خود قرار دهید.

رمضانی با بیان اینکه هدف ما خدمت به مردم است، تصریح کرد: منش، روش و قول ها و عملکرد ما باید آمیخته با امیدآفرینی در جامعه باشد تا سرمایه های اجتماعی ما حفظ گردد.

معاون استاندار با تاکید بر پرهیز مسئولان از پشت میز نشینی و حضور میدانی برای اتخاذ تصمیمات راهبردی در خصوص مسائل شهرستان افزود: گاهی حضور در میدان اجرا موجب اخذ تصمیمات مناسب تری خواهد بود و لذا مدیران بجای آنکه ذهن خود را معطوف بر موضوعات از طریق کارتابل و نامه نگاری ها کنند در میدان کار با ارزیابی شرایط و تمامی جوانب امر تصمیم گیری کنند.

رمضانی با اشاره بر ضرورت انجام کارهای علمی و کاربردی گفت: باید در فرصت کوتاهی که برای خدمتگزاری فراهم شده و آن را مرهون خون مطهر شهدا هستیم، این جایگاه را حق الناس بدانیم و در عرصه خدمتگزاری سربلند عمل کنیم.

طی این جلسه مسائل و دغدغه های نانوایی ها در شهرستان کرج بررسی و در خصوص بازدید میدانی از هشت نانوایی در سطح شهر و مشکلات آنها تصمیمات راهبردی اتخاذ شد.

گفتنی است، ۱۳۰۲ نانوایی در شهرستان کرج فعال است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402042717495
  • خبرنگار : 50022

برچسب‌ها