از ساخت «بچه» تا «هل پوک» و ماجراهای «مبارک»

ساخت فیلم کوتاه «بچه»، تدوین فیلم کوتاه «کارخانه بوی مرگ می­داد»، «هل پوک» در تماشاخانه ایرانشهر و همکاری خانه موزه خیمه شب بازی ایران و موزه دکتر معین از جمله رویدادهای هنری این روزهاست.

فیلم کوتاه «بچه» به تهیه‌کنندگی ابراهیم ایرج‌زاد و کارگردانی مهسا شاکری ساخته شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی، در خلاصه داستان «بچه» آمده است: پسربچه‌ای به دلیل جدایی پدر و مادرش مجبور است پس از مهدکودک یک روز را با مادر و روز دیگر را با پدرش سپری کند…

ابراهیم ایرج زاد که در کارنامه خود ساخت چندین فیلم کوتاه و فیلم های بلند «تابستان داغ» و «عنکبوت» را دارد به تازگی فیلم کوتاه «بچه» را تهیه کنندگی کرده است.

مهسا شاکری اولین فیلم کوتاه خود را در سال ۱۳۹۶ به نام «آن روز» و بعد از آن دومین فیلم کوتاه خود به نام «خطای ۴۰۴» با موضوعیت همه‌گیری کرونا را در سال ۱۴۰۰ ساخته است. این فیلم در جشنواره تسالونیکی و استار به نمایش درآمد و برنده‌ بهترین فیلم با موضوع کووید در جشنواره کن ورد ۲۰۲۱ در ماه سپتامبر شد.

جانیار اسکندریان، نوید بانی، میترا شاکری، علیرضا زارع‌پرست، وصال روزخش، آوا امیرزاده، پیمان منفرد بازیگران فیلم کوتاه «بچه» هستند. فهرست عوامل عبارتند از کارگردان: مهسا شاکری، تهیه کننده: ابراهیم ایرج‌زاد، فیلمنامه: ابراهیم ایرج‌زاد، مهسا شاکری، مدیر فیلم‌برداری: امین‌ رضایی، تدوین: ابراهیم ایرج‌زاد، مهسا شاکری، سوپروایزر موسیقی و نوازنده پیانو : حامد ثابت، موسیقی: فردیناند بیر، یوهان سباستین باخ، طراحی و ترکیب صدا: ندا محسنی، صدابردار: میشا اسلامیه، طراح گریم: هیوا امین‌زاده، طراح صحنه و لباس: مهسا شاکری، مهتاب مرادی، عروسک ساز: زهرا سادات میرشجاعان حسینی، مدیر تولید و تدارکات: علی جعفری، جلوه‌های بصری: بیتا اخلاقی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، مسترینگ و کانفورم: سارا احترامی، مسعود عقیقی، عنوان بندی: پژمان ابوالقاسمی، طراح پوستر: عرفان بهکار، ترجمه: صنم کلانتری، اجرای زیرنویس: رضا تاری وردی، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: علی سعیدایی، مدیر روابط عمومی: نغمه دانش آشتیانی.

«هل پوک» در تماشاخانه ایرانشهر

نمایش «هل پوک» به کارگردانی محمدرضا عطایی‌فر در تماشاخانه استاد انتظامی روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، نمایش «هل پوک» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا عطایی‌فر از چهارشنبه ۲۸ تیر ماه تا ۲۰ مرداد ماه هر شب (به جز شنبه‌ها) ساعت ۲۱ به مدت ۷۰ دقیقه در تماشاخانه استاد انتظامی اجرا می‌شود.

علی حیدری، مریم یوسف، شیما خوش‌اقبال، بهار ذوالقدر، النا مکاری، یاسمن گرکانی، زهره محمودی، ثنا پورکتابی، محمد مغانی، مهراد خورشیدی، شاهد بهوند، کیان مهربان، علی ایزدی، نادیا بخشایشی، سارا واحد نوعی، صبا حضوری، مریم سکوتی، هانیه رحیمی، فردین بیک زاده، زهرا نادری، هلیا حسنی، حسین پیروز، امیرحسین امیری، نیوشا جزی‌نیا، علی زمانی، امین ترکمان، روزبه امرائی و محمد تهرانی بازیگران این اثر نمایشی هستند.

«هِل پوک» دارای سه اپیزود است که رخدادها و وقایع زیرپوست شهر را روایت می‌کند. علاقه‌مندان برای تهیه بلیت می‌توانند به سایت تیوال به نشانی https://www.tiwall.com/p/helpouk مراجعه کنند.

«کارخانه بوی مرگ می­داد» روی میز تدوین

فیلم کوتاه «کارخانه بوی مرگ می­داد» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا نراقی پس از پایان فیلمبرداری وارد مرحله تدوین شد.

این فیلم درباره دختر نوجوانی در یک خانواده کارگری است که پس از گذراندن تجربه آسیب زدن به خود، به کمک خانواده‌­اش زندگی تازه‌­ای را شروع کرده است، اما همچنان فشارهای بیرونی و درونی زندگی او را دچار وسوسه خودویرانگری می­‌کند. تهیه کنندگی این فیلم بر عهده بهار میرزهره بوده است و بهرام عمرانی مشغول تدوین آن است.

«کارخانه بوی مرگ میداد» سومین ساخته علیرضا نراقی پس از دو فیلم «آرزوی آخر» و «آغاز» است. «آغاز» ساخته پیشین این فیلمساز هم از مدتی پیش در پلتفرم هاشور به نمایش در آمده است.

 نراقی که علاوه بر فیلمسازی نویسندگی و کارگردانی نمایش‌­هایی چون «اعتراف؛یک برگمان خوانی»، «تابلویی از خون» و «هملت ماشین اجرا می­‌شود» را برعهده داشته است، در فضای سینمایی و رسانه­‌ای به عنوان منتقد سینما شناخته می­‌شود. او در دو دهه اخیر با بسیاری از نشریات و مجلات سینمایی ایران به عنوان منتقد همکاری کرده است.

برخی از دیگر عوامل «کارخانه بوی مرگ می­داد» شامل اسامی زیر هستند: بازیگران: سارینا رمضانی، لیلا بارگاهی، علیرضا نراقی، امیررضا فلاح، مطهره کاویانی- مدیر فیلمبرداری: مسلم رضوی- صدابردار: حسین سلیمی- طراح گریم: میلاد محسنی­فرد - دستیار کارگردان: امیرسالار نصیری- مدیران صحنه: علیرضا خدابخش، امیرپاشا عبدی- برنامه ریز و منشی صحنه: میترا احمدی. 

همکاری خانه موزه خیمه شب بازی ایران و موزه دکتر معین

خانه موزه خیمه شب بازی ایران در راستای گسترش فعالیت های خود،با خانه موزه معین و استاد امیر جاهد همکاری و خیمه ی مبارک را در این مکان اجرا می کند.
خانه موزه خیمه شب بازی ایران که مدتی است «سه شنبه های مبارک» را برگزار می کند، تلاش دارد در قالب یک نهاد خصوصی به معرفی یکی از مهم ترین هنرهای نمایشی-عروسکی ایران بپردازد که در زمره میراث های نمایشی ایرانی و دارای شهرت جهانی است.
در همین راستا این خانه موزه طی توافقی، خیمه شب بازی مبارک را در خانه موزه استاد معین روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه برگزار می کند و علاقمندان برای تماشای این برنامه می‌توانند به این موزه مراجعه کنند.
خانه موزه دکتر معین تهران، یادگاری به جا مانده از این استاد بزرگ ادبیات فارسی در خیابان پیروزی پایتخت است.

«سه‌شنبه‌های مبارک» عنوان برنامه‌ای است که از دور جدید فعالیت خانه موزه هر سه شنبه ساعت۱۸:۱۵ میزبان علاقه‌مندان می‌شود و هر بار راوی داستانی متفاوت از مبارک است .

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402042617014
  • خبرنگار : 71342