نشریه دانشجویی «دیـپـلـمـات» منتشر شد

نهمین شماره نشریه دانشجویی «دیپلمات» (یادبود فیلسوف ایرانشهر، مرحوم استاد سید جواد طباطبایی) به صاحب امتیازی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه اصفهان منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، شرح اندیشه سیاسی «دکترسیدجواد طباطبایی»، تحلیل اسپریگنزی «اندیشه سیاسی دکترسیدجواد طباطبایی»، نیروهای موثر بر فراز و فرود سرمایه اجتماعی در جامعه، جایگاه عقل در سیاست، انسان، دولت و جنگ، نگاهی بر جامعه مدنی در جمهوری اسلامی ایران، چین پساکمونیسم، حاکمیت قانون، Political Parties & Political Stability و یادداشت‌هایی از دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان، تهران، علامه طباطبایی، بوعلی سینا همدان، امام حسین (ع)، مرمره ترکیه و روابط عمومی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه اصفهان، از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می‌خوانیم.

نشریه «دیپلمات» به صاحب امتیازی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه اصفهان و مدیر مسئولی و سردبیری مهشاد خسروی به‌صورت فصلنامه علمی تخصصی منتشر می‌شود.

سیدمحمدعلی سید حنایی در بخشی از مطلب سرمقاله این نشریه نوشته است: «ایران امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند روی آوردن به ساحت علمی و دانشگاهی است؛ و این احساس نیاز در تمامی ابعاد و جنبه‌های مشکلات و معضلات روز کشور دیده می‌شود. نگاه علمی به مسائل و دغدغه‌های روز جامعه و همچنین یافتن راه حل علمی و آکادمیک برای خروج از بحران‌ها و معضلات کشور امری بسیار ضروری برای جامعه امروز ایرانی است و این امر ثقیل و گران بر دوش پژوهشگران و کنشگران علمی جامعه به‌خصوص اندیشمندان و دانشوران علوم انسانی است. عدم توجه به علوم انسانی در سال‌های گذشته و همچنین محدود کردن آن به سلایق و علایق خاص سبب شده است که امروز ایران با مشکلات عدیده‌ای مواجه باشد که راه حل آن بعضا در مسائل ابتدایی علوم انسانی یافت می‌شود.

ما بر این باوریم که کلید راهگشای بسیاری از مشکلات و معضلات کشور در پس شور و انگیزه بی‌نظیر دانشجویان این سرزمین است؛ دانشجویان و دانشورانی که با عشق به این آب و خاک در جهت اعتلا و پیشرفت آن تمام داشته خود را در طبق اخلاص گذاشته و برای آن تلاش می‌کنند. رسالت ما دانشجویان علوم سیاسی ایران به‌عنوان سردمداران پیشرفت و توسعه جامعه علوم سیاسی کشور اتخاذ رویکرد و نگاه علمی نو در کنش‌ها و فعالیت‌هایمان و عدم التقاط آن با رویکردها و رفتارهای سیاست‌زده و جناحی است. درک این نکته که علم سیاست‌شان و جایگاهی فراتر از مسائل سیاسی و جناحی دارد امری بسیار مهم و تاثیرگذار در رفتارهای ما است که نهایتا می‌تواند منجر به پیشرفت و ارتقای علم سیاست در کشورمان شود.»

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1402042616866
  • خبرنگار :

برچسب‌ها