تولید ۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در سیب و سوران

مدیر جهادکشاورزی سیب و سوران گفت: از ابتدای امسال با جوجه ریزی ۷۸۰ هزار قطعه ای در واحدهای مرغداری،۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید و ضمن تامین گوشت موردنیاز مصرف مردم شهرستان، بخشی نیز به مرکز استان و شهرستان های مجاور ارسال شده است.

محمد حنیف سپاهی در گفت وگو با ایسنا-افزود: در راستای توسعه واحدهای پرورش مرغ گوشتی،۳۰ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۶۰۰ هزار قطعه در هر دوره با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد در حال ساخت است.

وی تصریح کرد: همچنین با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال،۱۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی تا شهریور امسال به بهره رسیده و ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان به ۵۲۵۰ تن در سال ارتقا خواهد یافت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402042616345
  • خبرنگار : 50191