سجاد محمدی شمیم یکشنبه ۲۵ تیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژه استخر شنای فرهنگیان یکی از مطالبات مهم قشر فرهنگی شهرستان بوده که پس از ۱۰ سال انتظار بر اساس وعدههای مساعد داده شده در سال جاری به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح در سال ۹۲ شروع شده است، افزود: تاکنون برای طرح فوق اعتباری افزون بر هفت تا هشت میلیارد تومان هزینه شده و تکمیل طرح نیز به اعتباری افزون بر هشت میلیارد تومان نیاز دارد که این میزان اعتبار لازم پیشبینی شده است.
محمدیشمیم همچنین با اشاره به پروژه نیمه تکمیل ۲۲ ساله کانون فرهنگی تربیتی شهید طائفی اسدآباد تصریح کرد: در حال حاضر این طرح آموزشی و فرهنگی مهم با اعتبارات مناسب اختصاص داده شده از محل سفر ریاست جمهوری دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده که تا پایان سال پس از ۲۲ سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی یادآور شد: برنامههای تربیتی، فرهنگی، هنری و فوق برنامه از جمله برنامههایی است که برای استفاده از این پروژه در حوزه آموزش و پرورش مدنظر بوده و یکی از مطالبات و ضروریات شهرستان به شمار میرود.
محمدیشمیم همچنین از افتتاح کامل پروژه مدرسه شهرک سیداحمد شهر اسدآباد تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان اسدآباد دارای چهار پروژه زمین چمن مصنوعی دانشآموزی بوده که از این تعداد پروژه دو پروژه زمین چمن مصنوعی مدارس روستای رستمآباد و چنار سفلی از محل اعتبارات آموزش و پرورش نصب شده و آماده بهربرداری در هفته دولت است.
وی خاطرنشان کرد: دو پروژه زمین چمن مصنوعی دانشآموزی مدارس شهید رنجبرزاده و مرحوم فیروزی در شهر اسدآباد باقی مانده که در این رابطه برای تکمیل این دو پروژه همکاری خیرین از نقش مؤثری در افتتاح این دو طرح برخوردار خواهد بود ضمن اینکه چمن این دو پروژه خریداری و حقالزحمه نصاب پرداخت شده و در مرحله زیرسازی چمن است.
محمدیشمیم در ادامه با بیان اینکه سازماندهی نیروهای انسانی آموزش و پرورش این شهرستان برای سالتحصیلی جدید آغاز شده است، گفت: با توجه به اینکه در سالجاری ۱۱۵ نفر از فرهنگیان این شهرستان بازنشسته میشوند، برای جبران کمبود نیروی انسانی در سالتحصیلی جدید افزایش سهمیه شهرستان در جذب آموزگاران و دبیران حوزه متوسطه و فنی را داشتیم که در این رابطه شهرستان اسدآباد در سطح استان دارای بیشترین سهمیه بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه در سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ پیشبینی میشود تعداد دانش آموزان اسدآبادی به بیش از ۲۰ هزار دانشآموز افزایش یابد، اظهار کرد: برای سالتحصیلی جدید در این شهرستان ۵۰۰ تا ۶۰۰ دانشآموز جدید ثبتنام کردهاند که با توجه به جمعیت بالای دانشآموزی و کمبود فضای آموزشی بهطور قطع با بحران فضای آموزشی مواجه خواهیم شد.
این فرد مسئول از ایجاد دو مدرسه جدید برای سالتحصیلی جدید در شهر اسدآباد خبر داد و افزود: در حال حاضر کد این مدارس برای آغاز فعالیت دریافت شده و این دو مدرسه در هنرستان هدف شهر در سالتحصیلی جدید فعالیت خود را باید برای پوشش ۶۰۰ دانشآموز جدید ثبتنامشده آغاز کند که به همین منظور با جدیت پیگیر بازپسگیری هنرستان هدف از دانشگاه آزاد این شهرستان هستیم.
محمدیشمیم با اشاره به اینکه از حدود هفت سال پیش هنرستان هدف آموزش و پرورش شهرستان طی عقد قراردادی در اختیار دانشگاه آزاد قرار گرفت و امروز به خاطر حجم بالای دانشآموزان نیازمند این فضای آموزشی هستیم، گفت: اگر هنرستان هدف از دانشگاه آزاد پس گرفته نشود، این تعداد دانشآموز کلاسی برای آموزش نخواهند داشت و در سالتحصیلی جدید با مشکل مواجه خواهیم شد البته شورای آموزش و پرورش و فرماندار پیگیر موضوع هستند و قول مساعد داده شده که برای سالتحصیلی امسال این کار انجام میگیرد.
کمبود شدید نیروی خدماتی در آموزش و پرورش اسدآباد
رئیس اداره آموزش و پرورش اسدآباد در ادامه با بیان اینکه در سالتحصیلی جدید شهرستان اسدآباد دارای بیش از ۲۰۰۰ دانشآموز کلاس اولی خواهد بود، اظهار کرد: آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد در بحث نیروی خدماتی به شدت دچار کمبود بوده و برای پوشش مناسب، جذب ۳۰ تا ۴۰ نیروی خدماتی شامل سرایدار، راننده و نیروی خدماتی مدرسه نیاز است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۷۰ تا ۱۸۰ مدرسه در سطح شهر و روستاهای اسدآباد تصریح کرد: در حال حاضر تنها دارای ۶۰ تا ۷۰ نیروی خدماتی در آموزش و پرورش شهرستان هستیم که متأسفانه به علت کمبود نیرو یک نیروی خدماتی هفت تا هشت مدرسه را پوشش میدهد.
۸۰ درصد دانشآموزان بازمانده از تحصیل اسدآباد به چرخه آموزش بازگردانده شدند
محمدیشمیم در ادامه با اشاره به دانشآموزان بازمانده از تحصیل این شهرستان گفت: بعد از کرونا شهرستان اسدآباد دارای ۶۰۰ تا ۷۰۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل به دلایل مختلف چون مهاجرت، عدم ثبتنام، ازدواج زودهنگام، وارد شدن به بازار کار و مشکلات اقتصادی بود که با پیگیری همکاران از مهر سال گذشته تاکنون از طریق دو طرح تثبیت و جبران اُفت دانشآموزان حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این دانشآموزان به چرخه آموزش برگردانده شدند و برخی نیز در سایر شهرستان و استانها تحت پوشش آموزش قرار گرفتهاند.
وی یادآور شد: دانشآموزانی که به علت مشکلات اقتصادی ترک تحصیل کردهاند تمامی مخارج تحصیل این دانشآموزان را آموزش و پرورش بر عهده میگیرد.
محمدیشمیم در ادامه با اشاره به تجاریسازی مدرسه ۱۵ خرداد شهر اسدآباد به عنوان یکی از برنامههای آموزش و پرورش شهرستان گفت: به منظور تجاریسازی این آموزشگاه با تخریب و بازسازی این مدرسه علاوه بر مکان آموزشی به دنبال ایجاد پارکینگ عمومی و احداث چند باب مغازه تجاری در این آموزشگاه هستیم.
وی همچنین مطرح کرد: برنامه طرح اوقات فراغت در شهرستان در دست اجراست و در این رابطه در حال حاضر ۱۰۰ نفر از معلمان این شهرستان در قالب گروههای جهادی در ۹ مدرسه حاشیه شهر و ۱۸ مدرسه روستایی مشغول به فعالیت هستند ضمن اینکه ۶۰ نفر از دانشجو معلمان نیز در این طرح شرکت دارند.
محمدیشمیم ادامه داد: یکی از مشکلات شهر اسدآباد این است که شهرکهایی چون فرهنگیان، شهرداری و شهرک سید احمد و بهویژه جانبازان دارای مدرسه و آموزشگاه نیستند و خیل زیادی از دانشآموزان این شهرکها در مدارس موجود در مرکز شهر در حال تحصیل هستند و به عنوان یکی از برنامههای بلندمدت در محدوده بین شهرک جانبازان و فرهنگیان باید نسبت به تعریف پروژه آموزشی پیگیر بود تا مشکلات کمبود فضای آموزشی اسدآباد مرتفع شود.
وی بیان کرد: تکمیل پروژه مدرسه شهرک سید احمد با جمعیت ۱۵ هزار نفری تا حدود زیادی به صورت کوتاه مدت میتواند بخشی از مشکلات کمبود فضای آموزشی شهر اسدآباد را مرتفع کند.
انتهای پیام