به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه در مراسم اختتامیه سومین رویداد ملی رقابت تیمهای دانشجویی در کرسیهای آزاد اندیشی گفت: حضور ۶ هزار تیم متشکل از ۲۴ هزار دانشجو و مشارکت ۲ هزار و ۸۰۰ استاد هادی در کنار این تیمها کار کوچکی نیست و کار به این عظمت و گستردگی که حدود ۳ هزار استاد درگیر آن بودند، باید توسط رسانه ملی انعکاس پیدا کند.
وی اظهار کرد: به گفته معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برخی از دانشجویان شرکت کننده در کرسیهای آزاداندیشی بیش از ۱۰۰ ساعت برای کرسیهای خود مطالعه داشتند، این کار بزرگ میطلبد که رسانهای شده و روایتگری درستی از آن صورت بگیرد، چرا که وقتی از این رویداد، روایتگری شود، ماندگار خواهد شد.
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید از کرسیهای آزاداندیشی نظریه استخراج شود، گفت: نظریههای علوم انسانی غرب مگر چگونه به وجود میآید؟ یک اتفاق میافتد و از آن نظریههای مختلف تولید میکند. باید از این رویداد که چند سال تجربه شده و هر سال موفقتر از سال قبل بوده، نظریه استخراج شود. همچنین دانشجویان مشارکت کننده در رویداد که با جدیت، منطق، اخلاق و علاقه در برگزاری کرسیهای آزاداندیشی مشارکت دارند، باید برای پایاننامههای آنها امتیاز تشویقی در نظر گرفت، چرا که ارزش حضور آنها در این کرسیها کمتر از دروس عمومی و تخصصی نیست.
به گزارش روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی با ارائه پیشنهاد برگزاری کرسیهای ترویجی برای دانشجویان دکتری خاطرنشان کرد: معاونتهای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی میتوانند با استفاده از مدل و ایده کرسیهای آزاداندیشی، کرسیهای ترویجی را برای دانشجویان دکتری برگزار کرده و برای هر کرسی دو نمره در نظر بگیرند. به این ترتیب دانشجویان این دانشگاه میتوانند کرسی ترویجی از رساله خود ارائه کنند و به این ترتیب رویداد کرسیهای ترویجی برای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شود و گواهی این رویداد از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تأیید شود.
انتهای پیام