سیامک الیاسپور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ظرفیتهای بالای صادراتی پیاز هرسین، گفت: پیازهای تولیدی در این شهرستان از لحاظ کیفیت و انبارداری مورد توجه مصرف کنندگان بوده و جنبه صادراتی هم دارد.
الیاسپور اضافه کرد: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز آذرشهر است که این پیاز به دلیل طعم و مزه خاص، بازارپسندی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین یادآور شد: به دلیل عدم استفاده و یا بعضا استفاده خیلی کم از سم و کود، پیاز تولیدی این شهرستان جزو محصولات سالم دسته بندی می شود.
الیاس پور با بیان اینکه همه ساله در فصل برداشت بخش قابل توجهی از پیاز تولیدی در شهرستان هرسین راهی بازارهای داخلی و خارجی می شود، گفت: پیاز هرسین صاحب برند بوده و بازارپسندی آن به حدی بالا است که سالانه حدود ۱۰ درصد محصول تولیدی در شهرستان روانه بازارهای خارج از کشور می شود.
وی با بیان اینکه به واحدهایی در زمینه فرآوری پیاز در شهرستان نیاز داریم، از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این حوزه دعوت و تاکید کرد: سرمایه گذاری در این حوزه توجیه اقتصادی بالایی دارد.
وی گفت: با سرمایه گذاری در زمینه فرآوری پیاز تولیدی در این شهرستان، می توان در کنار درآمدزایی بیشتر برای کشاورزان و ایجاد ارزش افزوده برای شهرستان و استان، برای تعداد قابل قبولی از جوانان شهرستان هم شغل ایجاد کرد.
الیاسپور در ادامه با بیان اینکه سال گذشته ۳۴۵ هکتار پیاز در شهرستان هرسین کشت شد، گفت: امسال هم به اندازه سال گذشته کشت پیاز در شهرستان داشته ایم و وضعیت مزارع پیاز شهرستان در پی بارندگی های خوب بهاره مناسب ارزیابی می شود.
وی افزود: سال گذشته ۱۸ هزار تن پیاز در شهرستان هرسین تولید شد که پیش بینی می شود امسال به ۲۰ هزار تن برسد.
الیاسپور متوسط عملکرد پیاز در مزارع شهرستان هرسین را در سال جاری حدود ۸۰ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل شهریور ماه آغاز شده و تا اواخر همین ماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام