به گزارش ایسنا، دکتر هاشم داداشپور در مراسم افتتاحیه ششمین دوره المپیاد ورزشهای همگانی دانشجویان پسر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه اراک که در سالن ۵ مرداد این شهر برگزار شد، با بیان اینکه ورزش همگانی پیش از اینکه مقوله ورزشی باشد یک موضوع فرهنگی است، اظهار کرد: ورزش همگانی در فرهنگسازی نقش مؤثر و کلیدی دارد و موجبات شور و شعف و نشاط میشود و جامعه دانشگاهی و دانشجویان باید به این باور برسند که در همه ایام زندگی فعالیت و تحرک بدنی را مدنظر قرار دهند و منحصر به مسابقات نباشند تا بتوانند با ارتقای سطح سلامتی، در علم آموزی و تحقیق و پژوهش نیز مؤثر واقع شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بر این باورم که ورزش همگانی با تلاش مسؤولان دانشگاهها در چند سال اخیر موقعیت مناسبی در سراسر دانشگاههای کشور برای جامعه دانشجویی به وجود آورده است که امیدوارم جامعه دانشجویی از اقبال گسترده برخوردار شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه گفت: امروز در اغلب دانشگاههای کشور به جایی رسیدهایم که بهانهای برای ورزش نکردن نیست و اگر دانشجو همت و اراده کند، به سهولت میتواند به ورزش در رشتههای مختلف مبادرت ورزد.
معاون وزیر علوم، برگزاری المپیاد ورزشهای همگانی را علاوه بر ایجاد شور و نشاط و شادابی در میان دانشجویان کشور عاملی در زمینه شناسایی استعدادهای ورزشی برای المپیادها و مسابقات ورزشی در سطح ملی و جهانی دانست.
دکتر داداشپور در بخش دیگری از سخنان خود که استاندار و جمعی از مسئولان استانی نیز حضور داشتند، یادآور شد: المپیادهای ورزشی، فرصتی است برای دانشجویان تا بتوانند به وسیله ورزشهای سالم و مفرح، به سمت فضایی نشاط آور و پرتحرک حرکت کنند.
دکتر داداشپور با اشاره به شعار ششمین المپیاد ورزشهای همگانی با عنوان «دانشجوی فعال، دانشگاه پویا و جامعه سالم» ابراز امیدواری کرد دانشجویان با حضور در این المپیاد ضمن رفاقت و دوستی با یکدیگر به رقابت بپردازند و با شور و نشاط و شادابی سال تحصیلی جدید را در مهر ماه آغاز کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، وی در پایان گفت: برگزاری چنین برنامههایی در استانها علاوه بر اینکه موجب آشنایی جوانان و نخبگان سراسر کشور از استان میزبان میشود، در بعد فرهنگی و گردشگری و اقتصادی نیز موجب رونق و شکوفایی است.
در ادامه دکتر سلمانپور معاون بورس و امور دانشجویان بینالملل سازمان امور دانشجویان، تصریح کرد: امروزه با واقعیتهای تلخ و شیرین و حقایق نورانی مواجهه هستیم که اقتضا میکند، نخبگان و دانشجویان جهان اسلام تا آنجا که میتوانند خود را به علم و فناوری، بصیرت و دانش فرهنگی تجهیز کنند و به همیابی، همدلی و همراهی بپردازند و با یکدیگر وحدت کنند.
معاون بورس و امور دانشجویان بینالملل سازمان امور دانشجویان افزود: واقعیت این است که در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ما با یک تمدن رو به افول و یک تمدن در حال پیدایش مواجه هستیم، این دو تمدن یکی برای بقا و دیگری برای ظهور در حال مبارزه هستند.
وی اظهار کرد: سقوط تمدن غرب قهری و حتمی است، چون از آغاز در تقابل با فطرت، عقلانیت و معنویت پا به عرصه گذاشت و قهرا با تمدن جدید رو به پیدایش درگیر شد و در حال مبارزه است. برای اینکه مسلمین سهم غالب در تمدن جدید داشته باشند، شما نخبگان و دانشجویان جهان اسلام باید به آن دانش، بصیرت و وحدت مجهز شوید.
وی ادامه داد: اسلام در مکه مبعوث شد، اما محصور به مکه نشد؛ بلکه به امر خداوند و ضرورت عقلانی و فطری، جهانی شد. همچنین در آینده با واقعه بزرگی به نام ظهور مواجه هستیم که همه مسلمانان به آن معتقد هستند، آن واقعه نیز محصور به جهان اسلام نخواهد شد.
دکتر سلمانپور افزود: امام زمان (ع) با ظهور خود به عدلگستری در کل جهان خواهد پرداخت و آن را به یک جا محدود نخواهد کرد، بلکه بینالمللی و فرامرزی است، این واقعیت گذشته و حقیقت نورانی این پیام را به ما میدهد که هر مسلمان با حفظ هویت و ملیت خود باید به تمام زمانها و انسانها فکر کند و در راستای پیشرفت آنها بکوشد و در افق بینالمللی اندیشه کند و گام بردارد.
انتهای پیام