حمیدرضا سالاروند در گفتوگو با ایسنا، ادامه داد: جذابیتهایی که در بطن نمایشهای رادیویی وجود دارد سبب میشود تماشاگر نگاه خاص و ویژهتری نسبت به تئاتر پیدا کند چنانکه نسبت به تماشای نمایش تصویری، نمایشنامه رادیویی که گوش داده است ترغیب شود.
وی با بیان اینکه نمایش رادیویی به تخیل مخاطب کمک میکند و با اشاره به اینکه ذائقه و سطح سلیقه مخاطب نسب به نمایشهای تصویری بعد از استماع نمایشهایی رادیویی تغییر خواهد کرد گفت: همین موضوع کار را برای اجرای نمایش تئاتر سختتر میکند.
این هنرمند تئاتر با تاکید بر اینکه برای گسترش نمایش رادیویی در جامعه باید تلاش بیشتری شود یادآور شد: حمایت و آموزش مسؤولان و متولیان نمایش رادیویی به ویژه مدیران صدا وسیما از هنرمندان میتواند توسعه و پیشرفت فعالیت سایر هنرمندان برای اجراهای نمایش رادیویی بیشتر را به همراه داشته باشد.
سالاروند گفت: پیشینه پخش نمایش رادیویی در ایران کم و بیش به سال آغازبهکار رادیو در ایران بازمیگردد.
او با اشاره به جذابیتهای نمایشهای رادیویی و با بیان اینکه نمایش رادیویی ویژگیهایی دارد که مخاطب را مجذوب خود میکند، افزود: به عنوان مثال در نمایش رادیویی میتوان در ذهن تصویرسازی کرد که لوکیشن، صحنه، کاراکتر و... چگونه است.
سرپرست انجمن هنرهای نمایشی اهواز خاطرنشان کرد: نمایش رادیویی همواره مخاطبان خاص خود را دارد و با علاقه کارها را دنبال میکنند.
انتهای پیام