نگرانی صهیونیست‌ها از شکل‌گیری جنگ داخلی در اراضی اشغالی

رسانه‌های عبری‌زبان از نگرانی رئیس رژیم صهیونیستی نسبت به شکل‌گیری جنگ داخلی در اراضی اشغالی در پی شکاف گسترده میان صهیونیست‌ها پرده برداشتند.

به گزارش ایسنا، روزنامه اسرائیل الیوم در این باره نوشته است که پلیس رژیم صهیونیستی به شدت نگران تشدید اختلافات و شکاف میان جناح راست و چپ در این رژیم است.

طبق این گزارش، پلیس رژیم صهیونیستی نگران است که این اختلاف و شکاف روز به روز بیشتر شده و در نهایت به یک جنگ داخلی میان صهیونیست‌ها منجر شود.

طرح جنجالی موسوم به «اصلاحات قضایی» کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی منجر به شکاف و دودستگی میان صهیونیست‌ها شده است.

با تصمیم کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو برای پیش بردن لایحه «اصلاحات قضایی» شهرهای مختلف اراضی اشغالی طی روزها و هفته‌های گذشته شاهد تظاهرات گسترده علیه این لایحه بوده‌اند و علاوه بر تظاهرات گسترده، شمار قابل توجهی از نیروهای ذخیره ارتش این رژیم نیز به مخالفان نتانیاهو ملحق شده‌اند و نافرمانی نظامیان همچنان ادامه دارد.

در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی با انجام یک نظرسنجی اعلام کرد که بیشتر شرکت کنندگان در این نظرسنجی نگران جنگ داخلی میان صهیونیست‌ها هستند.

طبق نتایج این نظرسنجی، ۶۷ درصد شرکت کنندگان نگران شکل گیری این جنگ داخلی هستند و در مقابل ۲۹ درصد اعتقادی به وقوع احتمالی چنین اتفاقی ندارند.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که ۳۷ درصد صهیونیست‌ها گانتس را مناسب‌تر از نتانیاهو برای تصدی پست نخست‌وزیری رژیم اشغالگر درصورت برگزاری انتخابات در شرایط فعلی می‌دانند.

طبق نتایج نظرسنجی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، همچنین ۱۵ درصد از مشارکت کنندگان از حزب لیکود اعلام کرده‌اند که در صورت برگزاری انتخابات به بنی گانتس رای خواهند داد.

در رابطه با لایحه اصلاحات قضایی نیز ۴۶ درصد اعلام کرده‌اند که مخالف این تغییرات هستند و در مقابل ۳۱ درصد موافقت خود را با آن اعلام کرده‌اند.

نظرسنجی انجام شده درباره بحران در روابط دولت آمریکا و کابینه رژیم صهیونیستی درپی اقدامات افراطی این کابینه نیز نشان می‌دهد که ۵۲ درصد صهیونیست‌ها کابینه نتانیاهو را مقصر شکل‌گیری این بحران دانسته و ۳۰ درصد نیز واشنگتن را مقصر می‌دانند.

به‌رغم مخالفت‌های شدید با این طرح، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است که هدف از آن ایجاد توازن بین قوا از طریق کاهش اختیارات دیوان عالی به نفع پارلمان است.

اما منتقدان بر این باورند که این اقدام راه را برای سوء استفاده از قدرت باز می‌کند، در حالی که اپوزیسیون این طرح را گامی برای تضعیف «استقلال» قوه قضاییه می‌داند که در نهایت دیوان عالی رژیم صهیونیستی را تابع خواسته‌های سیاستمداران می‌کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402042415010
  • خبرنگار : 71610