محمد دادگر، امروز پنج شنبه ۲۲ تیر به رسانههای گروهی گفت: از این تعداد، یک هزار و ۱۸۴ تفاهم نامه در بخش صنعتی، ۲ هزار و ۴۰۹ تفاهم نامه در بخش کشاورزی، ۸۵۶ تفاهم نامه در بخش اداری و هزار و ۳۴۵ تفاهم نامه در بخش تجاری امضاء شد.
دادگر با بیان اینکه این تفاهم نامهها برای مدیریت بار شبکه برق در بخشهای مختلف و جلوگیری از خاموشی یا قطع برق ناخواسته انجام میشود، افزود: با توجه به برنامههای ابلاغی وزارت نیرو و براساس پیش بینیهای انجام گرفته و همچنین در صورت همکاری کامل این مشترکان و اجرای تفاهم نامههای یاد شده و به ویژه همکاری و کاهش مصارف در بخش خانگی و تجاری، تامین برق پایدار در ایام گرم فعلی امکان پذیر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: بر اساس آخرین بخشنامه و مصوبه شورای امنیت ملی، ادارات باید در ساعات اداری ۴۰ درصد و خارج از ساعات اداری ۷۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند.
دادگر با اشاره به وجود ۸۰۰ مشترک صنعتی با قدرت برق بالا در خراسان جنوبی افزود: اوج مصرف این مشترکین ۶۰ مگاوات است که برای مدیریت مصرف این واحدها اقداماتی از جمله کنترل پذیر کردن این مشترکان و عقد تفاهم نامه همکاری در برنامههای پاسخگویی بار انجام شده است.
وی اظهار کرد: انجام برنامههای فرهنگی با محوریت مدیریت مصرف برق و انرژی، ایجاد امکان رؤیت پذیری و کنترل پذیری در تمامی مشترکان پرمصرف (از قبیل نصب کنتورهای هوشمند)، استفاده از انرژیهای تجدید پذیر (مانند نیروگاههای خورشیدی) و برگزاری کلاسهای آموزشی برای مشترکین در تعرفههای مختلف از مهم ترین اقدامات پیشگیرانه برای گذر از پیک مصرف در تابستان ۱۴۰۲ در خراسان جنوبی است.
انتهای پیام