معاون استانداری قم:

فناوری اطلاعات امروزه به یک ضرورت اجتماعی تبدیل شده است

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار قم با بیان اینکه فناوری اطلاعات امروزه به یک مطالبه اجتماعی تبدیل شده، گفت: سند ۵ ساله فناوری اطلاعات و ارتباطات به زودی تدوین خواهد شد و در آن نقش تمام کنشگران این حوزه مشخص خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری قم سیدمهدی قریشی امروز ۲۱ تیر در بازدید از اداره‌کل فناوری اطلاعات و ارتباطات که به مناسبت ۲۲ تیرماه روز فناوری اطلاعات انجام شد طی سخنانی در جمع مدیران کل زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد: امروزه بخش زیادی از زندگی ما را فناوری اطلاعات در برگرفته و شاید اهمیتی که اکنون برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قائل هستیم در ۱۵ سال گذشته به این صورت نبوده است. 

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری قم ادامه داد: در گذشته شبکه های اجتماعی گسترش نیافته بود، کارها با این حجم از طریق سیستم های مبتنی بر فناوری اطلاعات انجام نمی شد و لذا با قطع شدن اینترنت اختلالی در کارها ایجاد نمی‌شد، اما امروزه شرکت‌هایی که کسب و کارشان وابسته به فناوری اطلاعات است در صورت اختلال حتی لحظه ای، دچار ضرر مالی زیادی می‌شوند؛ برای مثال شرکت‌هایی که خدمات حمل و نقل دارند با قطع شدن یک دقیقه ای اینترنت دچار خسارت میلیاردی می‌شود. 

وی تصریح کرد: فناوری اطلاعات باید به صورت پایدار وجود داشته باشد و فقط یک نیاز نیست بلکه امروزه یک ضرورت اجتماعی است، امروزه بیش از ۵۰ درصد شرکت ها در حوزه دانش بنیان و پارک علمی فناوری با موضوع فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، اغلب کسب و کارها نیز به صورت مستقیم یا غیر مستقیم وابسته به فناوری اطلاعات هستند. 

قریشی تاکید کرد: فناوری اطلاعات بخشی جداناپذیر از زندگی انسان شده است و با توجه به پیشرفت جهانی در این زمینه، ما نیز باید توانایی‌ها، مهارت‌ها و دانش خود را بیفزاییم. 

وی بیان کرد: با توجه به نیاز جامعه به فناوری اطلاعات، حساسیت‌ها نیز در تمامی حوزه‌ها بالا می‌رود، این حساسیت‌ها به‌جا و به دلیل وابستگی کسب و کارها به فناوری اطلاعات است و مشاغلی که با این حوزه ارتباط برقرار نکنند از چرخه بازار حذف می‌شوند. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر موضوع فناوری اطلاعات و ارتباطات، اظهار کرد: دولت سیزدهم در این حوزه به طور جد ورود پیدا کرده است، در گام اول باید زیرساخت‌ها فراهم شود چرا که امروزه فناوری اطلاعات به یک مطالبه اجتماعی تبدیل شده است.

قریشی تاکید کرد: یکی دیگر از مزیت‌های فناوری اطلاعات، شفافیت است که برخی به دلیل کم‌شدن قدرت‌شان یا شفاف شدن در عملکردشان در مقابل آن مقاومت می‌کنند اما مدیریت استان با این مقاومت‌ها مقابله می کند. 

وی افزود: سند فناوری اطلاعات را برای مدت زمان ۵ ساله تدوین خواهیم‌کرد که تمام بازیگران و کنشگران حوزه فاوا در آن نقش داشته باشند به نحوی که مورد وثوق همه باشد. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم در پایان گفت: باید جایگاه‌ استان قم را در حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور حفظ کنیم؛ رویکرد ما در این حوزه، رویکردی مثبت بوده و یکی از اولویت های استان است و اکنون فرصت خوبی است نقش موثرتری در تسهیل زندگی و کار مردم فراهم کنیم‌. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۹:۲۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402042113941
  • خبرنگار : 50455