معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبرداد

شناسایی سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون سه مورد ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی شده است.

عبدالجبار ذاکری صبح امروز (۲۱ تیرماه) در تشریح این خبر، افزود: همچنین تاکنون ۱۳ مورد مشکوک به این بیماری در استان شناسایی شده است.

وی بیان کرد: به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری شود.

ذاکری خاطرنشان کرد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: مردم به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند.

وی بیان کرد: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و هم‌چنین جگر و سایر امحا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد استفاده شود.

ذاکری با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۱ مورد مشکوک و ۱۳ مورد قطعی ابتلا به تب کریمه کنگو در استان شناسایی شد، عنوان کرد: مردم درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402042113250
  • خبرنگار :