ترکیه قطب گردشگری سلامتِ می‌شود؟

ترکیه شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد گردشگران پزشکی بوده و در تلاش است خود را به عنوان قطب جهانی گردشگری سلامت معرفی کند.

به گزارش ایسنا، به گفته «فیروز باگلیکایا»، رئیس انجمن آژانس‌های مسافرتی ترکیه، در سه ماه اول سال ۲۰۲۳، تعداد بازدیدکنندگان ترکیه به دلایل بهداشتی و پزشکی ۳۷.۵ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته و پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۳ بیش از ۱.۸ میلیون گردشگر پزشکی به این کشور سفر کنند که در آن صورت ۳۰ درصد نسبت به سال ۲۰۲۲ رشد خواهد داشت.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه پیش‌تر قول داده است که کشورش را به یک "مرکز جهانی" در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و سلامت تبدیل کند. اردوغان در مراسم افتتاحیه یک بیمارستان شهری در استان کوجایلی در شمال غربی در ماه آوریل گفت: «ما مصمم هستیم که ترکیه را به مرکز جذب جهانی در مراقبت های بهداشتی تبدیل کنیم و تنها به ارائه خدمات به شهروندان خود بسنده نخواهیم کرد».

«عزیز سیگا» رئیس یک شرکت خدمات بهداشتی قدیمی مستقر در استانبول، به خبرگزاری «شین هوآ» گفت: «یک چشم‌انداز جامع در همه نهادهای دولتی دخیل برای دستیابی به اهداف ثابت مورد نیاز است. منابع بزرگی در سرتاسر ترکیه برای اکتشاف و بهره‌برداری وجود دارد، اما تنها بخشی از این پتانسیل استفاده شده است و از مقامات خواستار اتخاذ رویکردی جامع برای توسعه این بخش هستیم».

«سیگا» با اشاره به مزایای ترکیه در گردشگری پزشکی گفت که این کشور به دلیل جراحی‌های زیبایی، کاشت مو و دیگر خدمات زیبایی شناخته شده است.

طی سال‌های اخیر گروه‌هایی از بیماران بین‌المللی برای کاشت مو به استانبول می‌آیند زیرا این شهر میزبان برخی از بهترین مراکز کاشت مو در جهان است که تکنیک‌های پیشرفته را با هزینه‌های مقرون به صرفه ارائه می‌دهند.

بیماران می‌توانند با بودجه‌ای بین ۲۵۰۰ تا ۷۵۰۰ دلار در ترکیه شامل هزینه‌های اسکان و حمل و نقل، پیوند مو انجام دهند که بسیار کمتر از هزینه عمل جراحی کاشت مو در برخی کشورهای دیگر است که حدود ۸ هزار تا ۳۰ هزار دلار هزینه دارد.

«سروت ترزیلر» رئیس انجمن گردشگری سلامت ترکیه، گفت: سال گذشته حدود یک میلیون نفر برای کاشت مو به ترکیه آمدند و درآمدی حدود دو میلیارد دلار برای این کشور به ارمغان آورد. ترکیه هدف خود را برای گردش مالی ۲۰ میلیارد دلاری در گردشگری سلامت در چند سال آینده تعیین کرده است.

او افزود: ۷۰ درصد از گردشگران پزشکی ترکیه از اروپا و ۳۰ درصد از کشورهای عربی هستند.

برای جذب گردشگران بیشتر، بسیاری از شرکت‌ها، تورهای پزشکی ترکیه را به مشتریان خود ارائه می‌دهند که شامل اقدامات پزشکی و گردشگری می‌شود.

کارشناسان ترکیه‌ای بر این باروند که با وضع مقررات و سرمایه‌گذاری‌های جدید، بخش گردشگری سلامت بیشتر رشد خواهد کرد که به کاهش مشکلات شدید اقتصادی کشور و مردم کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402042012815
  • خبرنگار : 71454