مهرو کمرانی در گفتگو با ایسنا، درباره ادامه نتایج ضعیف تکواندوی بانوان ایران در دو رویداد قهرمانی جهان و تورنمنت ترکیه، اظهار کرد: نتایجی که ما در رقابتهای جهانی کسب کردیم را با نتایج تیم ملی در جهانی باکو مقایسه کنید. در کمیته ملی المپیک و فدراسیون هم موجود است که من نوشته بودم و امضاء هم کرده بودم که ناهید کیانی در قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی به مدال طلا میرسد. او همیشه بهترین بوده و در هر رویدادی که به میدان رفته بهترین نتیجه را گرفته است. او همیشه از نظر فنی در سطح خوبی بود. چند سال روی او کار کردیم و در حال حاضر از نظر تجربه در شرایط بسیار خوبی است. کیانی اگر از نظر روحی و روانی مشکلی نداشته باشد و اگر بخواهد همیشه میتواند بهترین باشد و در هر رویدادی بدرخشد.
سرمربی سابق تیم ملی تکواندوی بانوان، درباره پیش بینی خود از نتایج کیانی در المپیک پاریس، گفت: ما او را به وزن دوم المپیکی آوردیم. هر چند هنوز اشکالاتی دارد و از نظر قدرت بدنی باید قویتر شود. اگر او بتواند اشکالات کمی که دارد را حل کند و از نظر روحی نیز در شرایط خوبی باشد، شایسته کسب بهترین نتیجه در المپیک است.
کمرانی در رابطه با نتایج ضعیف دیگر ملیپوشان تکواندوی بانوان ایران، گفت: با این نتایج باید عملکرد کادر فنی را زیر سوال ببرم اما من نمیخواهم حرفی بزنم که روی عملکرد هیچ کدام از بچههای تیم اثر منفی بگذارد. اصلا دوست ندارم آینده بازیکنان با انتقاد من به خطر بیفتد. من همیشه دوست دارم بچهها بهترین مدال ها را بگیرند چرا که لایق آن هستند. بچه های ما به لحاظ فنی خوب هستند و فقط باید کسب تجربه کنند.
وی افزود: کوثر اساسه میتواند در وزن ۲ المپیکی و وزن ۵ جهانی بهترین باشد. هر کدام از اینها که ما با آنها کار کردیم در مسیر خوبی قرار داشتند و آینده روشنی دارند. پریسا جوادی در ایندور گیمز حریف چینی که طلای جهان داشت را برد یا نفرات دیگر ما قهرمان المپیک را بردند. کیمیا همتی ویلیامز را در مسابقات جهانی برد. همه نفرات ما تا پای سکو رفتند در حالیکه صاحب رنکینگ هم نبودند اما الان نفرات ما با رنکینگ بالا میبازند. ما برای هر کدام از این بچهها برنامه مشخصی داشتیم.
کمرانی در پاسخ به این سوال که مشکل تکواندوی بانوان ایران را چه میداند، گفت: قطعا مشکل بچههای ما فنی است. تکواندوی بانوان درجا میزند. ما به هماهنگی خیلی خوبی با بچهها رسیده بودیم و تیم منسجمی داشتیم. شاید در حال حاضر بچهها هنوز با کادر فنی هماهنگ نشدهاند و به مرور زمان این اتفاق بیفتد. من با تیمی که داشتم شبانهروزی کار میکردم. تیم از نظر فنی رشد خیلی خوبی کرده بود. امیدوارم همه چیز به روال سابق بازگردد و بچهها اعتماد به نفس خود را پیدا کنند. نفرات ما همگی شایسته رفتن روی سکوی جهانی هستند. در رقابتهای جهانی هم تمام هم و غم من این بود که روی سکوی تیمی برویم. من دوست نداشتم مثل برخی کشورهای دیگر فقط بر روی تک مهرههای خود اتکا داشته باشیم. مشکل ما قبلا این بود که بچههای از نظر پایه قوی نبودند اما الان در رده نونهالان و نوجوانان بچهها خیلی بهتر شدهاند و این نشان دهنده این است که علم تکواندو در ایران پیشرفت کرده است.
وی در ادامه درباره نتایج ضعیف تکواندوی بانوان ایران در تورنمنت ترکیه که با هدایت مهروز ساعی بدست آمد، خاطرنشان کرد: به هر حال یک مربی که سالها بیرون از تکواندو بوده و به یکباره مربی تیم ملی شده است، میدانهای بزرگ برای او سخت و دشوار خواهد بود. او باید کنار مربیان بزرگ کار کند تا صاحب تجربه شود. تکواندو رشتهای است که قوانین آن مدام در حال تغییر است و یک مربی برای آنکه بتواند در این رشته موفق باشد باید دائما خود را به روز نگه دارد.
کمرانی در پایان گفت: برای تیمهای ملی تکواندوی دختران و پسران ایران در رویدادهای پیش رو آرزوی موفقیت دارم. ما نفرات شایستهای در تکواندو داریم که با برنامه ریزی درست و حمایت خوب میتوانند به موفقیتهای بزرگی برسند. امیدوارم دختران ما بتوانند روی سکوی تیمی جهان بروند.
انتهای پیام