سرهنگ علی فکری دوشنبه ۱۹ تیرماه در جمع خبرنگاران، افزود: مشاهدات خودروی ساخت این شرکت در محل حادثه نشان میداد استانداردها و کیفیت لازم را ندارد، از طرفی خودرو باید ایمن باشد و اگر راننده هم بیمبالاتی انجام داد نباید تمام سرنشینان از بین بروند.
وی با اشاره به اینکه اولویتهای پلیس راه رضایتمندی مردم و کارکنان، کاهش تلفات جادهای، همکاری با دستگاههای مرتبط و خدماترسان و استفاده از ظرفیتهای استان است، مطرح کرد: از ابتدای سال ۶۵ میلیون و ۵۸۱ هزار تردد در جادههای استان ثبت شده که نسبت به سال قبل ۴ درصد افزایش داشته و در این مدت ۷۳ نفر در جادههای استان فوت کردند و ۲۰ درصد کاهش فوتی جادهای ثبت شده است.
رئیس پلیس راه استان با اشاره به اینکه ۳۹ درصد کاهش تصادفات جادهای گزارش شده است، اضافه کرد: در نوروز امسال ۴۰ درصد کاهش جانباختگان جادهای در استان ثبت شد و رتبه سوم کشوری را به دست آوردیم.
وی با بیان اینکه ۶ درصد از تلفات جادهای در حین انتقال مصدوم به بیمارستان اتفاق میافتد و میانگین کشوری هم ۶ درصد است، اظهار کرد: ۴۵ درصد از متوفیان در صحنه تصادف فوت میکنند که میانگین کشوری ۵۲.۵ درصد است.
فکری با اشاره به اینکه فوتی در بیمارستانهای همدان ۴۹ درصد و میانگین کشوری ۴۱.۵ درصد است، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به بیمارستان نیاز داریم و بخشی از بیمارستان اکباتان باید به این حوزه اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه فراوانی تصادفات ۴۸ درصد، عدم توجه به جلو ۱۳ درصد، عدم رعایت حق تقدم ۷ درصد و سبقت ۴ درصد سبقت گزارش شده است، در رابطه با فراوانی تصادفات براساس نوع خودرو هم گفت: ۷۶ درصد توسط سواریها، ۸ درصد وانت، ۴ درصد ونها و کامیونت، کمتر از یک درصد اتوبوسها و مینیبوس و ۷ درصد موتورسوار و سایر وسایل نقلیه است.
فکری با بیان اینکه تا ۴۰ روز آینده بخشی از محور کبودراهنگ به خلعتآباد ایمنسازی میشود، اعلام کرد: نقاط حادثهخیز در دستور کار برای ایمنسازی قرار دارد و چهار خطه شدن تصادفات را بیش از ۹۰ درصد کاهش میدهد.
وی با اشاره به اینکه جادههای حادثهخیز شهری و روستایی در رأس اولویتهاست، مطرح کرد: طی سه ماهه اول سال در محور همدان به کرمانشاه ۲۳ نفر جان باختند و فوتیهای این محور نسبت به سال قبل صددرصد افزایش داشته است.
رئیس پلیس راه استان همدان با بیان اینکه بیشترین تصادفات در حوزه فرعی همدان- کرمانشاه، هارون آباد، یوسف آباد و چهاردولی اتفاق میافتد، افزود: مقرر شده قبل از اربعین ایمن سازی این محورها به طور موقت انجام شود.
وی در ادامه با بیان اینکه طی سه ماهه اول سال در محورهای شهرستان ملایر ۴۷ درصد کاهش جانباختگان، نهاوند ۶۰ درصد، رزن به قزوین ۲۵ درصد و آزادراهها ۳۳ درصد را داشته ایم، افزود: بیشترین تصادفات در ساعات ۴ بعدازظهر تا ۸ شب و سپس ۱۲ ظهر تا ۸ شب اتفاق میافتد.
فکری با اشاره به اینکه استان همدان ۴ درصد آزادراههای کشور را دارد و ۶ درصد تصادفات در آنجا اتفاق میافتد، اضافه کرد: در جادههای اصلی ۲۸ درصد تردد و ۲۷ درصد تصادفات، در جاده فرعی ۱۳ درصد تردد و ۲۴ درصد تصادفات و در جادههای روستایی ۱۰ درصد تردد و ۱۲ درصد تصادفات اتفاق میافتد.
وی با اشاره به اینکه ۴۱ درصد تصادفات واژگونی خودرو است که ۵۹ درصد کل تصادفات را به خود اختصاص دادهاند، اظهار کرد: متأسفانه جرائم بازدارنده نیست و یکی از دلایل افزایش تصادفات همین موضوع است.
وی با بیان اینکه تصادفات تنها در دو شهرستان درگزین و بهار در سه ماهه اول سال افزایشی بوده و از ابتدای سال ۲۷۹ هزار و ۸۴۱ برگ جریمه در استان صادر شده است، مطرح کرد: در تصادفات ۱۲ درصد افزایش سرعت غیرمجاز، ۲۵ درصد سبقت، ۲۹ درصد تلفن همراه، ۱۰ درصد کمربند ایمنی، ۵ درصد نقص فنی و ۶ درصد تجاوز به چپ ثبت شده است.
رئیس پلیس راه استان همدان اضافه کرد: از ابتدای سال ۲۷۱ دستگاه سواری، ۱۲۱ موتورسیکلت، ۷۵ دستگاه وانت، ۳۲ کامیونت و ۱۷۳ دستگاه کامیون توقیف شده و به چهار دستگاه دولتی هم حق السهم دادیم.
وی بیان کرد: ۱۱۲ نقطه حادثهخیز در استان وجود داشت و در حال حاضر ۵۲ مورد باقی مانده و بیش از ۴۰ درصد تا پاپان سال انجام میشود همچنین ۳۱ دستگاه دوربین اضافه شده و هشت دستگاه ترددشمار الکترونیکی نیز در جادههای استان وجود دارد.
رئیس پلیس راه استان همدان درباره جاده گنجنامه به تویسرکان هم بیان کرد: این جاده ایمنی لازم را ندارد و تا زمانی که ایمن سازی لازم را نداشته باشد، مسدود میشود.
فکری گردنه زاغه و محور بروجرد را از جمله نقاط حادثهخیز استان دانست و افزود: طی ماههای گذشته در بیش از ۲۰ کیلومتر از این نقاط نیوجرسی نصب شده است همچنین نیوجرسی و روشنایی گردنه اسدآباد به اتمام رسید.
انتهای پیام