حجت الاسلام والمسلمین عباسی ولدی مطرح کرد:

اقتضائات فعالیت‌های فرهنگی برای جوانان

حجت الاسلام‌والمسلمین عباسی ولدی در نشست‌های روایان مکتب حسینی گفت: در دوره کنونی، متاسفانه محتوا و منابر تبلیغی از گنجینه ارزشمند قرآن و احادیث ائمه معصومین علیهم السلام بی‌بهره شده و لازم است توجه ویژه ویژه نسبت به استفاده از معارف ناب اسلامی در سخنرانی ‌های تبلیغی شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عباسی ولدی- کارشناس امور خانواده- در اولین روز از سلسله نشست های راویان مکتب حسینی ویژه مبلغان اعزامی ماه محرم که به همت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سالن همایش‌های غدیر برگزار شد، درباره لزوم ارتباط هرچه بیشتر مبلغان با قرآن کریم و احادیث معصومین (ع) و استفاده از معارف ناب اسلامی در متون سخنرانی‌ها، مطالبی را بیان کرد.

حجت‌الاسلام عباسی ولدی اظهار کرد: در امر تبلیغ رجوع به کلام خدا و اهل بیت(ع) یک امر ضروری و غیر قابل انکار می باشد البته رجوع به مباحث جامعه‌شناسی، روانشناسی و ... یک امر ضروری بوده اما باید بعد از رجوع به قرآن و کلام معصوم صورت گیرد.

این استاد حوزه علمیه بیان کرد: در دوره کنونی متاسفانه محتوا و منابر تبلیغی از گنجینه ارزشمند قرآن و احادیث ائمه معصومین علیهم السلام بی‌بهره شده و لازم است توجه ویژه نسبت به استفاده از معارف ناب اسلامی در سخنرانی‌های تبلیغی شود.

وی در ادامه، استفاده صرف از منابع غربی در ارائه راه‌کارهای عملیاتی در بهتر زیستن را خطای بزرگ برشمرد و گفت: اینکه برای مباحث تئوری از معارف اسلامی استفاده شود و هنگام بیان راهکار و روش در مرحله اقدام، فقط منابع غربی استفاده شود یک خطای بزرگ و غیرقابل قبول است.

حجت‌الاسلام عباسی ولدی اظهار کرد: در مواجهه با مخاطبان نوجوان و جوان امروز جامعه که طعم لذت بردن از گناه را چشیده‌اند زمانی می‌توانند معارف اسلامی را درک کنند که لذت آن را بچشند. طبق گذاره‌های دینی و فرمایش امام سجاد علیه السلام در مناجات محبین «إِلهِی مَنْ ذَا الَّذِی ذاقَ حَلاوَةَ مَحَبَّتِکَ فَرامَ مِنْکَ بَدَلاً؟» هر کس که شیرنی محبت خداند را حس کند دیگر دنبال لذت دیگری نخواهد رفت.

این کارشناس امور خانواده در ادامه مطالب خود به سه راه کار برای چشاندن لذت محبت خداوند به مخاطب اشاره کرد و گفت: مبلغی در فعالیت‌های تبلیغی خود موفق خواهد بود که در گام نخست به تهذیب نفس خود روی آورده و آن را با معارف اسلامی مواجه کند و در مرحله بعد رفتار نبوی را سرلوحه رفتار خویش و در گام آخر در سخنرانی و فعالیت‌های تبلیغی از کلام خداوند متعال و احادیث معصومین استفاده کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402041912025
  • خبرنگار : 71461