نصب ۸۱۲ علمک گاز طی سه ماه نخست سال‌جاری در سطح چهارمحال و بختیاری

مدیر عامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری از نصب ۸۱۲ علمک از ابتدای سال در شهرها و مناطق صعب‌العبور روستایی در استان خبر داد.

جهانبخش سلیمیان ۱۹ تیرماه با اعلام این خبر به رسانه‌های چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در سه ماه نخست سال‌جاری، تعداد ۸۱۲ عدد علمک گاز جدید در سطح استان نصب شده که از این تعداد ۳۳۹ علمک در شهرها و ۴۷۹ علمک در سطح روستاها بوده است.

وی با اشاره به صعب‌العبور بودن و دور دست بودن روستاهای باقیمانده و سختی چندین برابری اجرای لوله‌گذاری در مسیرهای ناهموار، سنگی و شیب‌دار، گفت: تا پایان سال‌جاری قدم‌های دیگری در بخش گازرسانی روستایی برداشته خواهد شد و تعداد دیگری از روستاهای این استان به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل می‌شوند.

سلیمیان تعداد علمک‌های نصب شده در سطح استان را ۲۰۰ هزار و ۲۸۸ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۱۸ هزار و ۳۶۶ مورد در سطح شهرها و ۸۱ هزار و ۹۵۲ مورد در سطح روستاها نصب شده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۴۴۳۶ علمک در سطح شهرها و روستاهای استان نصب شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402041911929
  • خبرنگار :