صفر نصرالهزاده در دومین کنفرانس بینالمللی «نقش علوم و مهندسی در توسعهی پایدار» با حضور روسا، اساتید و دانشجویان دانشگاههای الفرات الاوسط و المستقبل عراق و دانشگاهتبریز به میزبانی این دانشگاه، گفت: توسعه دیپلماسی علمی تضمینکننده توسعه پایدار است و برگزاری این قبیل کنفرانسها میتواند در تعمیق ارتباطات و تعاملات علمی، فرهنگی و حتی فناوری بین دو کشور موثر باشد و دانشگاهتبریز بهعنوان یکی از پنج دانشگاه جامع و ۱۰ دانشگاه برتر کشور با دارابودن بیش از ۲۰ دانشکده، مراکز پژوهشی، قطبهای علمی و مراکز پردیس، ظرفیتهای بسیار خوبی دارد.
وی خاطرنشان کرد: خیلی خرسندیم که میزبان دانشجویان عراقی هستیم، تک تک این دانشجویان عزیزان ما میباشند و قطعا جوانان ما نیز علاقمند به تحصیل در دانشگاههای عراق هستند.
نصرالهزاده یادآور شد: برگزاری این کنفرانس را به فال نیک میگیریم و با وجود ارادهی ویژه در مجموعهی آموزش عالی دو کشور، قطعا میتوانیم تعاملات بین یکدیگر را گسترش دهیم.
وی وجود دغدغههای مشترک زیست محیطی دو کشور را انگیزه جدی برای انجام تحقیقات مشترک و توسعه فناوری بین دانشگاههای کشور عراق و دانشگاه تبریز برشمرد و تأسیس مرکز تحقیقاتی مشترک تغییر اقلیم را لازم دانست.
رئیس دانشگاه الفرات الاوسط عراق نیز طی سخنانی گفت: حضور در کشور دوست و همسایهی ایران با اشتراکات زیاد مذهبی، فرصت بسیار خوبی است و ما از برگزاری این کنفرانس در دانشگاه معتبری چون دانشگاه تبریز بسیار خوشحال هستیم.
دکتر مظفر صدیق الزهیری ادامه داد: با توجه به تفاهمنامههای امضاء شده بین دو دانشگاه، امیدواریم با انجام کارهای مشترک، بتوانیم تعامل و همکاریهای خود را با دانشگاه تبریز گسترش دهیم.
وی، ضمن قدردانی از دانشگاه تبریز بابت میزبانی شایسته از دانشجویان عراقی، یادآور شد: آمادگی خود را برای پذیرائی از دانشجویانایرانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اعلام میکنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، در ادامهی این کنفرانس، اساتید دانشگاههای تبریز، الفرات الاوسط و المستقبل عراق - بهصورت حضوری و اینترنتی - به ارائهی سخنرانیهای علمی در خصوص مسائل مربوط به توسعهی پایدار پرداختند.
این کنفرانس روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۸ و ۱۹ تیرماه در دانشگاه تبریز در حال برگزاری است.
انتهای پیام