«مجید دهقانیزاده» ۱۸ تیر در چهارمین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان، رویکرد اصلی و اساسی دولت مردمی سیزدهم را تحول عنوان کرد و با اشاره به سند تحول دولت مردمی، بیان کرد: پایههای اساسی برنامه هفتم توسعه کشور بر مبنای این سند تدوین و برنامهریزی شده است.
وی با بیان این که یزد اولین استان در کشور بود که سند تحول دولت مردمی را تحت عنوان برنامه تحولی «یزدِنوین» تدوین و به مرحله اجرا در آورده است، همافزایی و سیاستگذاری صحیح مدیران را در تحقق اهداف این برنامه مهم و ضروری خواند و اظهار کرد: نتایج این برنامه در میان مدت و بلند مدت خود را نشان خواهد داد.
دهقانیزاده به راهاندازی مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان ذیل این سازمان اشاره کرد و گفت: بر اساس ضرورت و آسیبشناسی اقدامات یکسال گذشته، تغییراتی در احکام مسئولان پیگیری ویژه ۱۵ محور برنامه تحولی یزدِنوین ایجاد شده تا فعالیت اصولی و دقیقتری در راستای تحقق این برنامه در استان انجام شود.
رییس سازمان مدیریت استان در ادامه به تشریح گزارشی از وضعیت اجرا و تحقق برنامه های تحولی یزدِنوین پرداخت و اظهار کرد: در برخی از محورها تا ۶۰ درصد از پیش بینیهای برنامه تحولی استان محقق شده است.
دهقانیزاده با بیان اینکه افتتاح بیمارستانهای نیمه تمام استان در اولویت مدیران استان یزد قرار دارد و با توجه به اهمیت تکمیل طرحهای نیمه تمام اولویتدار استان، گفت: امسال نهضت تکمیل طرحهای نیمه تمام اولویتدار استان را دنبال خواهیم کرد.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان افزود: منابع حاصل از مولدسازی اموال دولت در استان را به ایجاد زیرساختهای گردشگری سلامت تخصیص خواهیم داد.
دهقانیزاده از ارتقای جایگاه ترانزیتی و لجستیکی استان در راستای ایفای نقش ملی و فراملی سخن گفت و به خط ریلی یزد- اقلید اشاره کرد و افزود: این خط ریلی به طور ناقص و با وجود عدم قابلیت بهرهبرداری در روزهای پایانی دولت قبل افتتاح شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، وی با تاکید بر اهمیت این طرح برای استان یزد به لحاظ مسافری و هم به لحاظ اقتصادی، تصریح کرد: با تزریق منابع در دولت سیزدهم، فاز اول این خطآهن آماده فعالیت است.
به گفته وی، طرحهایی نظیر تمهید مقدمات انتقال آب از دریای عمان به استان و خط دوم انتقال آب به یزد( از سد خرسان)، افتتاح کارخانه نوآوری و ساختمان شهید احمدی روشن پارک علم و فناوری، افزایش سرمایه صندوق نوآوری و فناوری، احداث نیروگاه خورشیدی، راهاندازی هواپیمایی یزدایر، اخذ نمایندگی صندوق ضمانت صادرات و تکمیل پایانههای حمل و نقلی پیشگامان و کاشی و سرامیک میبد، ایجاد هنرستانهای جوار کارخانهای و جوار صنعتی، فعالیت مدرسه حکمرانی، هوشمندسازی معادن، آغاز فعالیت استارتاپهای معدنی و فعالسازی معادن غیر فعال و اکتشاف و بهرهبرداری، قطب پرورش شتر و اخذ مجوز پایانه صادراتی از سوی سازمان توسعه تجارت کشور بخش دیگری از پروژههای تحولی استان است که با پیگیریهای صورت گرفته به مرحله اجرا درآمده است.
انتهای پیام