رئیس جهاددانشگاهی فارس عنوان کرد:

حمایت جهاددانشگاهی فارس از فعالیت‌های نشاط آور نسل جدید

رئیس جهاددانشگاهی فارس گفت: از فعالیت‌های نشاط‌آور و امیدآفرین برای نسل جدید و به خصوص دختران که مادران و آینده‌سازان جامعه هستند، حمایت می‌کنیم.

امیرحسین استقلال یکشنبه ۱۸ تیرماه در جمع اعضاء مؤسسات مستقر در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی فارس، گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر ایجاد امید و نشاط‌آفرینی در جامعه به خصوص برای نسل جدید تأکید دارند.

او افزود: جهاددانشگاهی فارس تلاش می‌کند تا در مسیر تحقق منویات رهبر معظم انقلاب حرکت کند لذا از فعالیت‌های نشاط‌آور و امیدآفرین برای نسل جدید و به خصوص دختران که مادران و آینده‌سازان جامعه هستند، حمایت می‌کند.

استقلال در پایان ابراز امیدواری کرد: کافه دختران ماه‌دخت منشاء آرامش و برکت برای دختران نوجوان جامعه اسلامی ما باشد.

جواد جوکار، مدیر پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی استان فارس نیز در حاشیه افتتاح این مرکز گفت: کافه دختران ماه‌دخت توسط مرکز تربیت تفریحی طوبی از مجموعه‌های مستقر در پارک، اجرایی شد و مدیریت پارک حمایت خود را از جهت در اختیار قرار دادن فضا و امکانات برای اجرای طرح‌های فرهنگی به ویژه برای نسل جوان اعلام می‌دارد.

وی افزود: در همین راستا اردوهای علمی تفریحی نیز برای کسب تجربه بیشتر دانش‌آموزان توسط پارک علم و فناوری طرح‌ریزی شده است که با همکاری مجموعه طوبی و یکی از شرکت‌های گردشگری اجرایی خواهد شد.

زینب ذاکری‌نیا، مدیر مرکز تربیت تفریحی طوبی نیز در این مراسم، این پارک و کافه ایجاد شده در آن را مکانی امن برای بروز استعدادها و توانمندی‌های دختران نوجوان، گذران اوقات فراغت و فضایی برای بیان احساسات و چالش‌های ذهنی آن‌ها عنوان کرد.

او با بیان اینکه یک سال پیش طرح ایجاد کافه‌های دخترانه از طرف معاونت گردشگری استانداری فارس مطرح شد اما اقدامی برای اجرایی کردن آن از سوی نهادهای اجرایی صورت نگرفت، گفت: هم‌اکنون با نظر مساعد رئیس جهاددانشگاهی و همکاری مدیر پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی استان فارس مکانی برای اجرای این هدف اختصاص یافت، که جای تشکر و تقدیر فراوان دارد.

ذاکری‌نیا بااشاره به اینکه تاکنون تلاش‌های بسیاری برای ایجاد چنین فضایی انجام داده و با موانع بسیاری روبه‌رو شده است، افزود:‌ این فضا که در مرکز شهر قرار دارد و دسترسی به آن آسان است، به‌صورت آزمایشی برای این موضوع اختصاص یافته و شامل استودیو حرفه ای نیز است که امید است در کنار مشاوران خبره و تیم‌های فرهنگی و تولید محتوای حاضر در پارک فرصتی برای گفت‌وگو و تعامل و بروز استعدادهای دختران نوجوان فراهم شود.

او اظهار کرد: دختران نوجوان باید شنیده شوند آن‌ها پر از انرژی، ایده‌های خلاقانه و تفکرات نوآورانه هستند که شاید کمتر مجال بروز و ظهور پیدا کرده‌اند و ما به دنبال ایجاد فضایی برای  تحقق این هدف هستیم.

مدیر مؤسسه طوبی، هدف مجموعه خود را استفاده از زبان هنر و رسانه برای ارتباط با مخاطب عنوان کرد و افزود: در عصری زندگی می‌کنیم که نسل جدید تفاوت‌های چشمگیری با نسل گذشته دارد. این نسل به ابزارهای رسانه‌ای مجهز است و به راحتی با دنیا ارتباط برقرار می‌کند و لازم است برای تعامل با ایشان شیوه‌های کهنه و کلیشه‌ای گذشته را کنار گذاشته و از روش‌های نوین و زبان روز برای درکشان استفاده کنیم.

او اضافه کرد: کافه دختران مادخت را قرار است خود دختران دهه هشتادی در کنار تسهیل‌گران پارک علم و فناوری مدیریت کنند. آن‌ها کسب و کارهای کوچک را نیز در این فضا تجربه خواهند کرد و مهارت‌های لازم را طی دوره‌های مختلف کسب خواهند کرد.

ذاکری‌نیا در پایان افزود: آماده همکاری با بخش خصوصی و مجموعه‌های مردمی فعال در حوزه نوجوانان برای توسعه کمی و کیفی این طرح هستیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402041811148
  • خبرنگار :