مهدی حسینیاسماعیلزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۱۹۷ واحد صنعتی فعال در شهرستان رفسنجان وجود دارد و میزان افراد شاغل در این واحدها ۱۹ هزار و ۴۷۰ نفر است.
وی میزان سرمایهگذاری در واحدهای صنعتی رفسنجان را ۸۳ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۶۵ فقره جواز تأسیس صادر شده، تعداد پیشبینی شده برای اشتغال جوازهای تاسیس صادره ۶۸۴۶ نفر، پیشبینی سرمایهگذاری جوازهای تأسیس صادر شده ۲۵۴ هزار و ۶۸۸ میلیارد ریال است.
وی با بیان اینکه ۷۶ معدن در رفسنجان فعال است، تصریح کرد: تعداد ۶۸۸۰ نفر در معادن شهرستان رفسنجان مشغول بهکار هستند و در این معادن ۱۶۵۴ میلیارد ریال سرمایهگذاری انجام شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رفسنجان ادامه داد: ذخیره قطعی معادن شهرستان رفسنجان ۸۵۸ میلیون و ۲۹۹ هزار تن و تعداد گواهی کشف موجود ۱۵ فقره و ذخیره قطعی گواهیهای کشف موجود یکمیلیون و ۸۵۲ هزار و ۵۰۰ تن است.
حسینیاسماعیلزاده تعداد جوازهای کسب مشاغل صنفی در شهرستان رفسنجان را ۱۴ هزار و ۷۸۰ فقره و اشتغال آنها را ۳۶ هزار و ۹۵۰ نفر برشمرد و عنوان کرد: صنعت مس صنعت مادر محسوب میشود اما با این حال صنایع کوچک نیز در شهرستان رفسنجان بهنسبت اشتغالی که ایجاد کردند و سرمایهگذاری آنها، خوب عمل کردهاند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رفسنجان همچنین بیان کرد: اگر تا شش ماه آینده ۵۰۰ میلیارد تومان بتوانیم جذب کنیم برای ۸۰۰ نفر به صورت پایدار در رفسنجان شغل ایجاد خواهد شد.
وی در خصوص ایجاد و توسعه صنایع پاییندستی مس در رفسنجان نیز گفت: در این زمینه طرحهای خوبی در دست اقدام داریم، یک پایلوت را با هماهنگی شرکت مس در دست ایجاد داریم و تفاهمنامهای که با استانداری کرمان منعقد شده و صنایع پاییندستی مس یکیاز اولویتهای شهرستان است که در این زمینه باید هم نسبت به جذب سرمایه و هم نسبت به توسعه صنایع موجود اقدام لازم را داشته باشیم.
انتهای پیام