حسن دشتی نژاد در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در طرح جایگزینی و توسعه نخیلات به دنبال جایگزینی و احیای نخیلات فرسوده شهرستان آبادان هستیم و در این زمینه تاکنون ۳۱ میلیارد ریال اعتبار به کشاورزان پرداخت شده است.
وی افزود: در هر هکتار زمین امکان کشت ۱۵۶ اصله نخل وجود دارد و از این رو تلاش خواهد شد در دو بخش جایگزینی و توسعه، نخلهای بی سر، فرسوده و بی ثمر آبادان احیا شوند.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان با اشاره به این که بیش از ۱۰۰ هکتار از نخلستانهای این شهرستان در طرح جایگزینی و توسعه نخیلات احیا شده است، گفت: در بخش جایگزینی کشاورزان پاجوشها را جایگزین نخلهای فرسوده و بدون ثمر میکنند و در بخش توسعه نیز زمینهای بایر و رهاشده پس از آمادهسازی با کشت پاجوش نخل و میانهکاری احیا میشوند.
دشتی زاده ادامه داد: این طرح حمایتی سازمان جهاد کشاورزی فرصت خوبی است تا کشاورزان با احیای زمینهای کشاورزی و همچنین نخیلات بی ثمر و فرسوده، علاوه بر توسعه زمینهای کشاورزی به مساله تولید و همچنین اشتغال پایدار منطقه کمک کنند.
وی افزود: تاکنون ۱۰۸ بهرهبردار در شهرستان آبادان در طرح جایگزینی و توسعه نخیلات فرسوده مشارکت داشتهاند و امیدواریم تعداد بهرهبرداران برای مشارکت در این طرح افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی آبادان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اجرای این طرح که حدود ۵ سال زمان میبرد، پیش بینی میکنیم ۶ هزار هکتار از زمینهای منطقه احیا شود.
انتهای پیام