به گزارش ایسنا، مهدی سیجانی، رئیس سازمان صنعت و معدن استان تهران گفت: در استان تهران از ۱۰ هزار واحد تولیدی دارای شناسنامه ۷۸۰ واحد راکد داریم که سالانه هدفگذاری می شود که احیا شود. برای سال جاری احیای ۲۲۰ واحد را هدفگذاری کرده ایم که یا توسط مالک فعلی یا سرمایه گذار جدید احیا شوند.
به گفته این مقام مسئول، نیاز مالی، حل اختلافات شرکا، بدون بازار شدن کالای تولیدی این واحدها از جمله دلایلی است که این واحدها راکد شده اند، این مسائل را حل می کنیم تا آنها دوباره فعال شوند.
سیجانی در ادامه خاطرنشان کرد: در ۳ ماهه اول سال احیای ۴۵ تا ۴۶ واحد راکد انجام شده و این روند در نیمه دوم سال سرعت می گیرد. افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی فعلی از جمله برنامه های دیگر ما است زیرا بیشتر این واحدها کمتر از ظرفیت اسمی خود فعالیت دارند.
وی ادامه داد: واحدهای تولیدی صنایع غذایی، لوازم خانگی صنایع شوینده، محصولات شیمیایی، انواع تایر از جمله گروه های کالایی ضروری مردم است و اگر این واحد ها راکد شوند برای احیای آنها ورود جدی داریم.
رئیس سازمان صنعت و معدن استان تهران در برنامه تهران بیست گفت: ما در استان تهران مطالبه برای سرمایه گذاری در صنایع زیاد داریم ولی به دلیل محدودیت فضا این سرمایه را به شهرستان ها سوق می دهیم. توسعه و حمایت از صنایع دانش بنیان و تقویت واحدهایی که تمایل به توسعه داشته باشند، از جمله برنامه های ما است. هدایت صنایع آب بر به استان ها دارای ذخایر آب کافی، سوق پیدا کردن به سمت صنایعی که مزاحمت شهری نداشته باشند از جمله برنامه های ما است و تا پایان سال حتما واحدهای راکد را احیا می کنیم.
سیجانی افزود: ساماندهی صنایع استان تهران سال گذشته شروع شد و در این یک سال ۲۹۰ واحد صنعتی توسعه یافتند و بیش از ۶۰۰ مورد اشتغال زایی در نتیجه آن داشتیم، ۲۲۰ واحد استان تهران بازسازی و نوسازی شدند، ۱۵۳ واحد جدید هم تکمیل شد، ورود شرکت های دانش بنیان به این واحدها بیش از ۸۰ درصد رشد داشت، تجهیز واحدهای موجود به تکنولوژی دانش بنیان، افزایش اشتغال برای افراد تحصیل کرده از جمله سایر اقدامات انجام شده ما در یک سال گذشته است.
انتهای پیام