برگزاری جشن‌های عید غدیر در بیش از ۸۸ نقطه استان مرکزی

دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان مرکزی با اشاره به برگزاری جشن‌های عید غدیر در بیش از ۸۸ نقطه از استان مرکزی گفت: در روز عید غدیر جشن خیابانی کیلومتری در خیابان محسنی اراک برگزار می شود و در ظهر عید غدیر نیز در بازار سنتی اراک مراسم اطعام علوی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، علی عزیزی، چهارشنبه ۱۴ تیرماه در نشست مطبوعاتی در خصوص برنامه‌های دهه ولایت در استان مرکزی اظهار کرد: امسال یک مهمانی بزرگ در سطح استان داریم و در پویش سفره هم‌ولایتی‌ها، با کمک فرمانداران و دهیاران استان مرکزی، در روز عید غدیر، سفره اطعام علوی در تعدادی از روستاهای استان گسترده می‌شود. این پویش به صورت آزمایشی برای اولین بار در استان مرکزی اجرایی می‌شود و از سال آینده در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

وی در رابطه با پویش یک دقیقه با سادات اظهار کرد: با عنایت به اینکه شجره‌نامه سادات در آستانه فراموشی است، در این پویش می‌خواهیم جهت احیای این شجره‌نامه‌ها گام مهمی برداریم. در این پویش، هم استانی‌ها می‌توانند یک فیلم یک دقیقه‌ای از یک سید بزرگوار با تاکید بر شجره‌نامه او تهیه کنند و برای ما ارسال کنند. ما پویش های دیگری مانند پویش اطعام همسایه را نیز اجرایی کرده‌ایم تا همه‌ مردم از ثواب عید غدیر برخوردار شوند.

عزیزی با تاکید بر اینکه استان مرکزی در باب غدیر یکی از استان‌های پیشرو و پیشگام در کشور است تصریح کرد: اکنون در گوشه گوشه استان عطر دلنشین غدیر را حس ‌می‌کنیم. بنیاد غدیر بر مبنای سیاست‌هایش به دنبال پای کار آوردن مردم و احیای نذرهای کوچک و خانگی مردم محور هستیم.

وی با اشاره به برگزاری مجامع مردمی در ۱۱۵ مسجد شهر اراک در عید غدیر گفت: در سه روز منتهی به عید غدیر در پارک ملت اراک، برنامه‌های مختلفی اجرا می شود. نهادهای اجرایی دیگری همانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نهاد کتابخانه‌های عمومی استان نیز، کارگروه‌های ویژه‌ای برای کودکان و نوجوانان تدارک دیده‌اند.

دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان مرکزی با اشاره به برگزاری جشن‌های عید غدیر در بیش از ۸۸ نقطه از استان مرکزی تصریح کرد: شهرداری اراک ۷ جشن، ۵۵ موکب در ۵۵ محله و ۱۰ جشن مردم محور تدارک دیده است. در روز عید غدیر جشن خیابانی کیلومتری در خیابان محسنی اراک داریم و در ظهر عید غدیر در بازار سنتی اراک نیز مراسم اطعام علوی خواهیم داشت.

عزیزی افزود: بنیاد بین المللی غدیر در استان به دنبال احیای نهج‌البلاغه خوانی و تفسیر آن در مدارس استان است چراکه در سالیان اخیر به این موضوع کم توجهی شده است. یکی از مدارس استان اصفهان بیش از ۶۰ نفر حافظ نهج البلاغه دارد ولی متاسفانه در کل استان مرکزی تنها یک حافظ نهج‌البلاغه را شناسایی کرده‌ایم، بنابراین در صدد تشکیل کلاس‌ها و پرداختن بیشتر به نهج البلاغه در استان هستیم. در چند روز آینده نیز افتتاح نمایندگی انجمن علمی مطالعات نهج البلاغه ایران را در دانشگاه اراک خواهیم داشت.

وی در رابطه با برنامه‌های یکسال آینده بنیاد غدیر در استان مرکزی گفت: به ‌زودی جشنواره ملی استانی فیلم کوتاه مرتبط با صفات علی(ع) را خواهیم داشت. دوره های آموزشی تبیینی سیره علوی و آموزه‌های علوی را نیز خواهیم داشت. همچنین درخواست داریم که نام بزرگترین کتابخانه کشور که به‌زودی در اراک افتتاح می‌شود به نام حضرت علی(ع) متبرک شود و یک کتابخانه تخصصی پیرامون امیرالمومنین در استان مرکزی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ تیر ۱۴۰۲ / ۲۳:۰۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402041409293
  • خبرنگار : 50598