رییس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان:

گسترش ارتباطات، باعث هم افزایی برای خدمات رسانی بین کشورها می‌شود

رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، بر ضرورت توسعه ارتباطات علمی، فرهنگی و اجتماعی کشورهای جهان در تعامل با یکدیگر تاکید کرد و گفت: گسترش ارتباطات در همه‌ حوزه‌ها به خصوص در حوزه علم و فناوری، باعث هم افزایی شایسته و چشمگیر برای خدمات رسانی بین ملت ها و کشورها می‌شود.

محمد صادقی آزاد در بازدید سفیر کشور نیجریه و هیات همراه از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان افزود: ظرفیت‌های شایان کشور نیجریه به عنوان اقتصاد اول قاره پهناور آفریقا  و سی امین اقتصاد بزرگ جهان با نظام آموزشی عالی جوان، انگیزه بهره‌مندی از ارتباط این کشور با این دانشگاه را دو چندان کرده و زمینه های توسعه همکاری‌ها را به وجود می آورد.

وی به اقتدار و استقلال جمهوری اسلامی ایران در همه حوزه‌ها، با تکیه بر اعتماد و توانمندی‌های متخصصین و محققان دانشگاهی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در مسیر گسترش همکاری و ارتباط سازنده با دانشگاه های جمهوری فدرال نیجریه آمادگی خود را با ایجاد دبیر خانه دائمی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، برای هماهنگی هر چه بهتر ارتباط و همکاری اعلام می‌کند.

یاکوبو سانتوراکی سلیمان سفیر نیجریه نیز در این مراسم با تحسین و تبریک دستاوردهای مطلوب علمی پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ضمن سپاسگزاری از میزبانی شایسته دانشگاه با استقبال از پیشنهاد دکتر محمدصادقی آزاد مبنی بر تعامل و همکاری با این دانشگاه گفت: دیپلماسی علمی عنصر بسیار مهمی در تعامل با کشورهای مختلف محسوب می‌شود.

وی با اشاره به پتانسیل بالای ایران در حوزه‌های مختلف افزود: توانایی ایران در حوزه‌های علمی و فناوری شاخه‌های فنی مهندسی، پزشکی و شرکت‌های دانش بنیان در سراسر دنیا شناخته شده است و کشور ما مطلع و واقف است که تعاملات با ایران باعث پیشرفت و توسعه کشور ما خواهد شد.

سفیر نیجریه افزود: با هماهنگی هایی که از طرف جمهوری اسلامی ایران برای گسترش هر چه بیشتر همکاری ها صورت گرفته، نیجریه مصمم است از این تعاملات به نحو احسن استفاده کند، در این راستا با توجه به امکانات و توانمندی‌های شاخص دانشگاه شهید مدنی آذربایجان درصدد هستیم ارتباط با این دانشگاه منحصر به فرد را گسترش داده و راه تحصیل دانشجویان نیجریه ای  و همکاریهای مشترک پژوهشی و بین المللی را هموارسازیم.

سانتوراکی سلیمان در ادامه با تمجید از شعار ویژه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، ( به دانش فزای به یزدان گرای) که مبتنی بر علم و تقوا است، تقوا را لازمه دانش دانست و گفت: دانشجویی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شود باید شخصیتش آمیزه‌ای از تقوا و دانش باشد و دانشگاه فردی متعهد به جامعه تحویل بدهد، که شعار دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گویای این هدف مهم است.

جهانگیری، نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این دیدار، طی سخنانی با اشاره به بحث « دیپلماسی علمی » در کشور گفت: موضوع حائز اهمیت در ارتباطات بین المللی، وارد کردن دستاوردهای حاصل از  علوم و فناوری در دیپلماسی است که از آن به عنوان «دیپلماسی علمی» یاد می شود که بعد از جنگ جهانی دوم به طور جدی مورد توجه و استفاده قرار گرفته و این موضوع مسئله‌ای است که از جانب مقام معظم رهبری به آن اشاره  و تاکید شده است.

یاکوبو سانتوراکی سلیمان سفیر نیجریه و هیات همراه وی پس از اتمام این مراسم از نمایشگاه  فناوری‌های مختلف که به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با هدف ارائه توانمندی های فناورانه اساتید و دانشجویان راه اندازی شده بود بازدید کرد. سپس به همراه هیات رئیسه دانشگاه  برای شرکت در نماز جماعت، در مسجد دانشگاه حضور یافت.

در حاشیه این مراسم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به نشانه انزجار از هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشور سوئد، یک جلد کلام الله مجید را به سفیر نیجریه اهدا کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، یاکوبو سانتوراکی سلیمان نیز ضمن قدردانی از هدیه ارزشمند دانشگاه، اقدام شنیع و هتک‌حرمت به ساحت قران کریم را محکوم کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402041408860
  • خبرنگار :