احسان هادیپور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به شروع فصل گردشگری و ورود مسافران به این استان و استفاده آنها از تفرجگاههای ساحلی، اظهار کرد: بازرسی از طرح های سالمسازی و همچنین پایش فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب دریا در محدوده شناگاهها آغاز شده است.
وی افزود: نتایج بازدیدهای میدانی به منظور آگاهی مسئولان از مشکلات و چالش های محیط زیستی، به فرمانداران و مجریان طرح های سالم سازی دریا در استان اعلام می شود.
هادی پور ادامه داد: از خرداد ماه امسال تا شهریور ماه سال جاری به صورت ماهانه از ۳۱ شناگاه نمونه برداری می شود اما در فصل های پاییز و زمستان این بازدیدها و پایش ها به صورت فصلی است.
وی خاطرنشان کرد: پس از تکمیل چک لیستهای مربوطه و با در نظر گرفتن نتایج آزمایشات میکروبی، هر شناگاه از نظر شاخص کیفی آب و سایر شرایط بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفته و رنگ پرچم آنها مشخص خواهد شد.
رئیس اداره زیست بوم دریایی و پایش آلودگی های دریایی استان گیلان گفت: در سال گذشته تعداد ۲۱ طرح فعال بوده که از این تعداد هفت شناگاه با رنگ پرچم آبی، ۱۰ شناگاه با رنگ پرچم زرد و تعداد چهار شناگاه فاقد پرچم ارزیابی شدند.
به گزارش ایسنا، پرچم با رنگ آبی نشانگر شناگاه با وضعیت خوب و بسیار خوب، پرچم با زرد نشان دهنده شناگاه با وضعیت نامناسب و قابل پیگیری و شناگاههای فاقد پرچم در طبقه ضعیف و یا بسیار ضعیف در نظر گرفته میشوند. شناگاه های فاقد پرچم آلوده هستند و از شنا در این مناطق باید به جد پرهیز شود.
انتهای پیام