راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان قزوین

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) در مراسم راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان قزوین، گفت: راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری علاوه بر مزایایی که برای آن تدوین شده روحیه مشارکت و حس مثمرثمر بودن را برای اساتید دانشگاهی ایجاد کرده و آن‌ها را در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور و قانونگذاری در حوزه‌های مختلف دخیل خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، سید علی قاسم‌زاده در مراسم راه‌اندازی «اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری« استان قزوین که امروز ۱۳ تیرماه با حضور مسئولان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی و دانشگاهی در پژوهشکده آینده‌پژوهی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اثرگذارترین اتفاقاتی که می‌توانست در حکمرانی کشور شکل بگیرد، تأسیس اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری است، که با راه‌اندازی آن می‌توان به پیشرفت همه جانبه کشور با استفاده از ظرفیت‌های حکمرانی امیدوار بود.

وی عنوان کرد: با راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری، ظرفیت‌های مغفول مانده در جامعه دانشگاهی و مراکز علمی و فناوری روی کار می‌آید تا با همتی که در مجموعه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی سراغ داریم و توانی که در حوزه‌های علمی و فناوری استان به چشم می‌خورد بتوان به پشتوانه‌های علمی اعضای هیئت علمی و تمامی ظرفیت‌ها  مسائل استانی، ملی و بین‌المللی را بازخوانی و بهینه‌سازی کرد.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) قزوین تصریح کرد: دانشگاه‌ها برای راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری هیچ انگیزه‌ای جز کمک به نظام حکمرانی کشور و پیشرفت همه جانبه آن و دوری از آزمون و خطا در قانونگذاری‌ها ندارند.

وی اضافه کرد: افتتاح اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری در استان قزوین حضور پر رنگ و مؤثر اندیشمندان و دانشگاهیان را در برون رفت از چالش‌ها و مسائل جامعه را رقم خواهد زد.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: راه‌اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری علاوه بر مزایایی که برای آن تدوین شده روحیه مشارکت و حس مثمرثمر بودن را برای اساتید دانشگاهی ایجاد کرده و آن‌ها را در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور و قانونگذاری در حوزه‌های مختلف دخیل خواهد کرد.

 انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402041308266
  • خبرنگار :