محمدمرادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به پیشبینی هواشناسی مبنی بر افزایش دمای استان در روزهای پایانی هفته، از ارتباط مستقیم دما و مصرف برق یاد کرد و گفت: به ازاء هر یک درجه افزایش دما ۳۰ مگاوات افزایش مصرف برق داریم و افزایش چند درجهای دما در انتهای هفته میتواند به بالا رفتن چند ده مگاواتی مصرف برق منجر شود.
وی با اعلام پیک بار ۸۴۳ مگاواتی سال گذشته در استان کرمانشاه، احتمال داد با افزایش دما طی روزهای آتی شاهد ثبت پیک جدید مصرف برق در استان باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همکاری مشترکین خصوصا در بخش خانگی که با ۸۳ درصد بیشترین تعداد مشترکین برق هستند را برای عبور از روزهای گرم و پیک مصرف برق ضروری دانست و خاطرنشان کرد: چنانچه مشترکین همراهی کنند، مشکلی از نظر خاموشی نخواهیم داشت.
مرادی با بیان اینکه در کرمانشاه معمولا دو پیک مصرف برق در ساعات ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳ داریم، خاطرنشان کرد: مدیریت پیک در این ساعات ضروری است و تقاضا داریم مشترکین در این ساعات از وسایل برقی پر مصرف استفاده نکنند.
وی با اشاره به اینکه سهم عمده مصرف برق مشترکین خانگی مربوط به سیستمهای سرمایشی است، گفت: تقاضا داریم دمای کولرهای گازی روی ۲۴ درجه سانتیگراد تنظیم و از دور کند کولرهای آبی استفاده شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد با با پای کار آمدن مردم اولین موج گرمای تابستان امسال را بدون مشکل پشت سر بگذاریم و افزود: پیک مصرف برق معمولا از نیمه خرداد تا نیمه شهریور ماه ادامه دارد و در مرداد ماه به اوج میرسد که بیشترین همکاری را در این ایام نیاز داریم.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه با روند افزایشی دمای هوا در سطح استان، در روزهای پایانی هفته دمای شهر کرمانشاه به ۴۰ درجه سانتیگراد و در نواحی گرمسیر به حدود ۴۵ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
انتهای پیام