در گروه A مسابقات، تیم اول ایران با ترکیب سیاوش مزینی، آرمین خداپرست و علی روشنی کیا با تیمهای پاکستان، بحرین، قطر و کویت همگروه بود و در گروه C نیز ایران با امیرسرخوش، علی قره گوزلو و آرمان دیناروند به مصاف هنگ کنگ، عراق و تیم دوم هندوستان رفت که در این میان، آرمان دیناروند تنها نماینده اسنوکر از اصفهان بود.
ایسنا برای بررسی بیشتر شرایط تیم ملی و میزبانی ایران در این دوره از مسابقات با امیرحسین صمدانی، رئیس هیئت بولینگ، بیلیارد و بولس استان اصفهان گفتوگو کرده که در ادامه میخوانید:
ایسنا: با توجه به میزبانی ایران، رقابتها چطور برگزار شد؟
میزبانی ایران سطح بالایی داشت و به دلیل کلاس برگزاری، رئیس فدراسیون جهانی بیلیارد و اسنوکر و رئیس کنفدراسیون ورزشهای بیلیاردی آسیا به ایران آمدند و مسابقات را از نزدیک دیدند. بیش از ۱۶ کشور در این مسابقات شرکت کرده بودند و ایران هم دو تیم برای این مسابقات داشت.
ایسنا: سطح رقابتها و رقبا را چطور ارزیابی میکنید؟ با توجه به اینکه از اصفهان نماینده داشتیم، عملکرد تیم ایران چطور بود؟
از کشورهای صاحبنام در رشته اسنوکر، همه حضور داشتند. ایران در بخش انفرادی قهرمان شد و در قسمت زیر ۲۱ سال به دو عنوان نایب قهرمانی و (۱:۲۳) مسابقات دست پیدا کرد. ورزشکاران و داورانی از استان اصفهان نیز داشتیم که نوید روزهای طلایی را برای بولینگ و بیلیارد استان اصفهان میدهد.
ایسنا: شرایط بولینگ، بیلیارد و اسنوکر کشور بهخصوص در اصفهان چطور است؟
در سال ۹۹، یعنی زمانی که هیئت را تحویل گرفتم، طبق آماری که فدراسیون اداره کل اعلام کرد، رتبه هیئت استان اصفهان، رتبه ۲۰ کشور بود. در سال گذشته، رتبه هیئت استان ۱۶ پله صعود داشت و ما به رتبه چهارم کشور رسیدیم. انشاءالله امسال جزو سه هیئت برتر کشور خواهیم بود.
در سطح کشور نیز، در فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا عنواندار است و مسابقات آسیایی را بهخوبی میزبانی میکند، رئیس فدراسیون جهانی نیز قول داده است که در سال آینده میلادی، یک میزبانی مسابقات جهانی را به ایران بدهد. در حاشیه این مسابقات جهانی، دو جلسه با رئیس فدراسیون جهانی و رئیس کنفدراسیون ورزشهای (۶:۱۰) آسیا برگزار شد که در آن جلسات، پتانسیلهای استان اصفهان در برگزاری مسابقات ورزشهای زیرمجموعه را معرفی کردیم و امیدواریم که استان اصفهان بتواند در سال آینده میلادی، میزبان یکی از رویدادهای آسیایی یا جهانی باشد.
ایسنا: در ادامه سال ۱۴۰۲ چه مسابقاتی پیش رو داریم؟
مسابقات کشوری بهطور منظم برگزار میشود. دو مسابقه بینالمللی دیگر نیز برگزار خواهد شد که ایران مهمان است و به آن مسابقات در سطح آسیا اعزام داریم؛ ضمن اینکه استان اصفهان به احتمال زیاد میزبان دو رویداد کشوری دیگر در پایان امسال است که یکی در حوزه بانوان و دیگری در حوزه آقایان است.
ایسنا: چه حمایتهایی از فعالین بولینگ، بیلیارد و اسنوکر صورت گرفته است و چه اقدامات و برنامههایی برای آینده دارید؟
ما برای اولین بار در سطح کشور، باشگاههای فرهنگی-ورزشی حرفهای را به سمت تیمداری در رشتههای زیرمجموعه سوق دادهایم. الآن در بخش بانوان، باشگاه پادما یدک بهخوبی فعال است و در رشتههای زیرمجموعه تیمداری میکند. در بخش آقایان نیز همینطور. پاداش پای سکو را نیز در هیئت استان راهاندازی کردهایم و بازیکنان اهل اصفهان که در سطح مسابقات بینالمللی و ملی صاحب عنوان میشوند را بهصورت ویژه و با حضور مدیران ارشد استان و شهرستان تقدیر و تمجید میکنیم. اینها حمایتهایی بوده است که در حوزه پاداش داشتهایم. در حوزه تمرین نیز، هیئت استان با رایزنیهایی که با باشگاههای زیرمجموعه داشته است، این بازیکنان ملیپوش بهصورت رایگان در سطح باشگاههای ورزشی ما تمرین میکنند.
ایسنا: اصلیترین چالشهای این رشته چیست؟
امکانات و وسایل این رشتهها اکثراً از خارج از کشور وارد میشوند، اما در استان اصفهان، تعداد محدودی (۱-۲ نفر) سازنده وسایل هستند؛ بهخصوص در حوزه ساخت میزهای بیلیارد که در حال بومیسازی هستند. در بحث تجهیزات انفرادی کمی مشکل داریم که تأمین و ساخت تجهیزات در سطح حرفهای و جهانی، که عموماً باید از خارج از کشور وارد شود، از چالشهای اصلی است.
انتهای پیام