چه فناورانی می‌توانند در مراکز رشد دانشگاه‌ها فعالیت کنند؟ 

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز از عضویت سالانه ۷۰ واحد فناور در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد.

دکتر مهدی کردزنگنه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه، اظهار کرد: تعداد واحدهای فناور مراکز رشد مرتبا در حال تغییر است زیرا در طول سال مرتبا پذیرش‌ها و خروجی‌های جدید وجود دارد.

وی ادامه داد: ورود واحدهای فناور به مراکز رشد، ابتدا در دوره رشد مقدماتی انجام می‌شود. در این دوره، بین ۶ تا ۹ ماه به واحد فناور فرصت داده می‌شود تا مقدمات ورود به دوره رشد را فراهم کند. شرکت فناور، پس از طی کردن دوره سه ساله رشد باید از مرکز رشد خارج شود. این فرآیند در طول سال مرتبا انجام می‌شود و ما هر ساله پذیرش‌ها و خروجی‌های جدید داریم.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در سالیان اخیر به طور معمول در طول هر سال، در حدود ۷۰ واحد فناور فعال در مرکز رشد دانشگاه داشته‌ایم.

کردزنگنه با اشاره به حوزه فعالیت شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه، ادامه داد: شرکت‌های مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز، در بیشتر حوزه‌های فناوری فعالیت دارند که از آن جمله می‌توان به حوزه کشاورزی، فناوری اطلاعات، برق و الکترونیک، مواد پیشرفته و صنایع خلاق و فرهنگی اشاره کرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا فناوران برای ورود به این مرکز باید شرکت دانش بنیان داشته باشند؟ گفت: خیر، برای ورود به دوره رشد مقدماتی حتی داشتن شرکت هم الزامی نیست و واحد فناور در طول این دوره فرصت دارد ثبت شرکت را انجام دهد و آماده ورود به دوره رشد شود. 

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز یادآور شد: مراکز رشد بستری برای رشد واحدهای فناور ایجاد می‌کنند و به آنها کمک می‌کنند تا از جنبه‌های مختلف به موفقیت برسند که دانش بنیان شدن نیز از آن جمله است.  

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۱ تیر ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402041106189
  • خبرنگار : 50300