طرح های عمرانی، همواره یکی از مهم ترین برنامه ها در توسعه اقتصاد استان ها به شمار می روند اما به نظر میرسد که کمبود منابع مالی و نبود اعتبار باعث عقب ماندن این پروژه ها از پیشرفت شده است.
هنوز بخش زیادی از مطالبات پروژه های عمرانی کردستان از سال های گذشته باقی مانده است که باید شرایط فعال شدن آن ها فراهم شود.
استاندار کردستان گفت: رویکرد شورا و شهرداری در دوره فعلی برای توسعه مناطق کم برخوردار و حاشیه قابل تقدیر است.
به گزارش ایسنا، اسماعیل زارعیکوشا، در بازدید از طرحهای عمرانی شهرداری سنندج به همراه جمعی از مدیران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رویکرد شورا و شهرداری در دوره فعلی برای توسعه مناطق کم برخوردار و حاشیه جای تقدیر دارد.
وی یکی از این پروژه های مورد بازدید قرار گرفته را پروژه کمربندی اسلامآباد سنندج ذکر کرد و ادامه داد: این پروژه از ۱۵ سال پیش شروع و چند سال نیز تعطیل بوده است.
وی با بیان اینکه کمربندی اسلامآباد امسال و تاپایان فصل کاری عمرانی به اتمام خواهد رسید، گفت: اتمام این کمربندی نقش بسیار مهمی در روانسازی ترافیک و دسترسیهای مردم دارد.
استاندار کردستان عنوان کرد: دیگر پروژه حائز اهمیت بازدید از روند احداث بوستان چهار هکتاری در منطقه حاشیه سنندج بود که مردمان ساکن در آن از هیچ امکانات تفریحی و رفاهی برخوردار نیستند و بر همین مبنا این کار یک اقدام مهم و اساسی به شمار میرود.
زارعیکوشا بر برخورداری همه مردم به ویژه مردم مناطق حاشیه از امکانات موجود تاکید کرد و گفت: برای احداث این بوستان که امکانات ورزشی نیز در آن تعبیه خواهد شد ۳۰ میلیارد تومان هزینه می شود.
استاندار کردستان با بیان اینکه شهرداری در سال گذشته نهضت آسفالت را شروع کرده و این اقدام در سالجاری نیز تداوم خواهد یافت، اظهار کرد: همه کوچهها و معابر دسترسی منطقه اسلام آباد سنندج آسفالت شده که این مهم رضایتمندی مردم را به دنبال داشته است.
کمربندی اسلام آباد به طول ۴ کیلومتر در دست احداث است که علاوه بر روانسازی ترافیک دسترسی بخشی از ساکنان طرح نهضت ملی مسکن در آینده را به دنبال خواهد داشت، همچنین احداث بوستان تفریحی و ورزشی در ضلع شمالی منطقه اسلام آباد(تقتقان) سنندج با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.
پروژه بلوار اسلام آباد سنندج بعد از ۷ سال توقف دوباره فعال شد
شهردار سنندج گفت: پروژه بلوار اسلام آباد بعد از وقفهای هفت ساله به همت شهرداری و شورای فعلی دوباره فعال شده و در حال حاضر پیمانکار مشغول کار است.
سیدانور رشیدی در ادامه جریان بازدید استاندار، معاون امور عمرانی استاندار و فرماندار سنندج از دو پروژه بزرگ عمران شهری در ضلع شمالی شهر سنندج اظهار کرد: این دو پروژه در محدوده کمتر توسعه یافته شهر سنندج قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: پروژه بلوار اسلام آباد ۱۴ سال پیش شروع و بعد از وقفهای هفت ساله به همت شهرداری و شورای دور ششم و با همراهی مجموعه معاونت عمرانی استانداری فعال شده و در حال حاضر پیمانکار مشغول کار است.
رشیدی گفت: تمام تلاش مدیریت شهری اجرا و بهرهبرداری از پروژه بلوار اسلام آباد به طول ۴ کیلومتر است که امیدواریم با رفع معارض و تسریع در عملیات اجرا، شاهد بهرهبرداری این پروژه تا پایان امسال باشیم.
وی عنوان کرد: اجرای این پروژه تاثیر بسزایی در کاهش ترافیک و ارزش افزوده در این محدوده شهر دارد.
شهردار سنندج توزیع عادلانه خدمات شهری را از اولویتهای مهم مدیریت شهری اعلام کرد و گفت: در همین راستا با اولویتبندی نیازهای شهر پروژههای عمران شهری تعریف شده و در حال اجرا است.
به گفته وی، با هدف توسعه همه جانبه شهر سنندج چند هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری هم تعریف شده است.
وی در ادامه به پروژه پارک ۴ هکتاری اسلام آباد(تقتقان) سنندج هم اشاره کرد و گفت: این پارک تفریحی ورزشی شامل پارکینگ، زمین فوتبال، زمین والیبال، مسیردوچرخه سواری، ست بازی کودکان، نشیمنگاه خانواده و پیادهراه است.
رشیدی ادامه داد: این پارک در قالب ۵ سکو طراحی شده که سکوی اول آن شامل پارکینگ به صورت خطی و سکوی دوم فضای سبز، سکوی سوم شامل ست بازی کودکان، پیادهراه و غیره است.
وی عنوان کرد: در ضلع غربی پارک هم ست ورزشی و زمین فوتبال و زمین والیبال احداث میشود و در قسمت جنوب غربی نیز مسیر دوچرخهسواری درون پارکی میشود ضمن اینکه در میدان ورودی آن که بخشبندی پارک خواهد بود، آبنمای زیبایی طراحی و اجرا میشود.
شهردار سنندج گفت: تمام تلاش ما اجرای کامل این پروژه تا پایان سالجاری است چرا که اجرای این پروژههای رفاهی تفریحی در مناطق کمبرخوردار نقش مهمی در ارتقای رضایتمندی شهروندان و امیدآفرینی در جامعه دارد.
وی تصریح کرد: توسعه فضای سبز و ایجاد پارکهای بزرگ مقیاس برای بهرهمندی شهروندان در دستور کار شهرداری قرار دارد.
شهردار سنندج اضافه کرد: دیدگاه اعضای شورای شهر سنندج ایجاد و توسعه فضاهای سبز با تاکید بر ثروتآفرینی و سرمایهگذاری است.
وی اضافه کرد: دیدگاه سرمایهگذاری، تولید ثروت و ایجاد درآمد پایدار در احداث فضای سبز و پارکها در مدیریت شهری سنندج مورد توجه است و توسعه فضای سبز در نواحی منفصل شهری با نگاه تحقق عدالتمحور کردن خدمات در مدیریت شهری برنامهریزی شده است.
وی اضافه کرد: پارک چهار هکتاری اسلام آباد تاثیر بسزایی در کاهش ترافیک هسته مرکزی و بار گردشگری و تفریحی آبیدر دارد.
انتهای پیام