حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی ابراهیمی امروز ۱۰ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک ایام ذیالحجه، اعیاد قربان و غدیر اظهار کرد: مسئولیت امر نماز متعلق به همه ما است و وظیفه همگانی داریم و از آنجایی که در سال ۱۴۰۰ ستاد اقامه نماز کشور سندی ۲۰ ساله را تنظیم کرده است در مازندران این سند بومی سازی شد.
وی انعقاد تفاهمنامه با ۱۱۰ دستگاه اجرایی استان مازندران را از جمله اهدافی دانست که متناسب با ظرفیت هر دستگاه است، افزود: لازم است مساجد بین راهی در مازندران ساماندهی شود.
این مسئول به موضوعات آموزشی در دستگاههای اجرایی پرداخت و گفت: دستگاههای اجرایی در موضوع نماز باید ۲۸ ساعت برنامه آموزشی برگزار کنند. در این برنامههای آموزشی از اساتید دارای کد معتبر دعوت به عمل می آید تا به شبهات دینی به صورت رایگان پاسخ دهند. همچنین برای شرکت کنندگان گواهی معتبر صادر میشود.
مدیرستاد اقامه نماز مازندران به پیام صادر شده از سوی مقام معظم رهبری که در اجلاس اقامه نماز اشاره کرد و افزود: رسالت ستاد اقامه نماز رصد پیام مقام معظم رهبری در اجلاس ۲۹ گانه است که تاکنون عملی نشده است.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت نماز در سطح کشور بر عهده رئیس جمهور و وزیر کشور، در استانها برعهده استانداران است، اظهار کرد: جلسات شورای اقامه نماز در استانها به صورت فصلی به ریاست استانداران برگزار میشود. نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه ناظر بر فعالیت فرمانداران و استانداران در امر اقامه نماز هستند.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه اجلاسیه نماز که به صورت سالانه برگزار میشودعملکرد این اجلاسیه در حوزههای گوناگون مورد ارزیابی قرار میگیرد، یادآور شد: شورای اقامه نماز در مازندران تجلیل از قهرمانان ورزشی، فرهیختگان را در برنامههای خود گنجانده است.
مدیرستاد اقامه نماز استان مازندران خواستار شد: مدیرانی که در دستگاههای اجرایی منصوب میشوند باید دغدغه مند در امر نماز باشند و در پروژههایی همچون مسکن مهر میارکلا که ۲ هزار خانوار زندگی میکنند نسبت به ساخت نمازخانه چاره اندیشی کنند.
این مسئول افزود: در ورودی شرقی ساری در شرکت خوش نوش که مسجد باقریه وجود دارد متاسفانه توسط برخیها گلدستههای آن تخریب و قرار است بالای آن ساختمان احداث شود؛ لازم است مسئولان در این باره وارد شوند.
انتهای پیام