رضا عباسی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۶ هزار پرونده توسط قضات دادسرا و شعب دادگاه حقوقی و کیفری ۲ این شهرستان مورد بررسی قرار گرفته که بعضی از آنها در دادسرا مختوم و برخی علاوه بر بررسی در دادستانی در شعب دادگاه منجر به رأی شده است.
وی افزود: تلاش مسئولان قضایی در این شهرستان کاهش زمان رسیدگی به پروندهها بوده، ولی به دلیل حجم بالای دعاوی و کمبود قاضی، بعضی از پروندهها زمان زیادی را به خود اختصاص میدهد.
رئیس دادگستری تیران و کرون ادامه داد: با توجه به حجم بالای رسیدگی به پروندههای شعب حقوقی، موضوع در دادگستری کل استان اصفهان پیگیری و یک شعب دیگر حقوقی به این دادگستری اختصاص یافت.
وی خاطرنشان کرد: این موضوع زمینهساز تسریع در رسیدگی به این دسته از دعاوی قضایی خواهد شد و رضایتمندی را افزایش میدهد.
عباسی با اشاره به اینکه شوراهای حل اختلاف بخشی از پروندهها را مطابق با قانون رسیدگی میکنند، تصریح کرد: بررسی و رسیدگی این دسته از اختلافات حقوقی در بسیاری از مواقع منجر به صلح و سازش میشود.
وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته ۴۵ درصد از پروندههای ارجاعی به شوراهای حل اختلاف منجر به صلح و سازش و مختومه شد.
رئیس حوزه قضایی تیران، همکاری و مشارکت بین بخشی برای کاهش پروندههای قضایی را مهم خواند و گفت: تلاش برای پیشگیری از وقوع جرم یکی از مؤلفههای اثربخش در کاهش پروندهها خواهد بود.
وی روزآمدی خدمات قضایی مثل سامانههای الکترونیکی را منجر به افزایش رضایتمندی اعلام کرد و افزود: ابلاغ الکترونیک یکی از مهمترین اقدامات است که ثمره آن تسریع ابلاغ و افزایش رضایتمندی بوده است.
عباسی نسبت به کلاهبرداریها و شگردهای نوین افراد سودجو هشدار داد و اظهار کرد: هوشیاری مردم در حوزههای مختلف به ویژه عرصه فضای مجازی و خدمات الکترونیک مانع از سرقت و فرصت سازی برای مجرمان خواهد بود.
رئیس حوزه قضایی تیران، اضافه کرد: اعتماد بیجا به طرف مقابل در انعقاد قراردادها یکی از موضوعات مهمی است که تعداد پروندههای قضایی حقوقی و کیفری را افزایش داده است.
انتهای پیام