حجت الاسلام یدالله وحدانی نیا، در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: کرامت انسانی گاه با خشونتهای بیمورد از بین میبرد و مورد پذیرش اولیای دین نیست.
وی ادامه داد: در شیوه عملی سیره بزرگان دین، تواضع و مهربانی بسیار مورد تأکید قرار گرفته است، اما گاهی با خشونتها از این تواضع فاصله میگیریم و در نتیجه کرامت انسانی نابود میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه زنان و کودکان بهواسطه ضعف جسمانی که دارند، بیش از سایر اقشار جامعه از این خشونتها آسیب میبینند که باید با سازوکارهایی مانع این امر شد، افزود: متأسفانه موضوع کاهش خشونت، دستگاه متولی و هماهنگکننده خاصی ندارد تا بتوانیم مطالبهگری جدی داشته باشیم؛ از طرفی کار پیشگیری، کار فراقوهای را میطلبد که اکنون دیده نمیشود.
وحدانی نیا بیان کرد: آماری که دستگاههای دستاندرکار در زمینه خشونت ارائه میدهند تنها بخشی از میزان این آسیب اجتماعی است، چراکه بسیاری از قربانیان خشونت به دلیل ترس از آبرو شکایت نمیکنند.
وی ادامه داد: متأسفانه ابزارهایی چون فضای مجازی نیز به جای کمک به زندگی انسانها و رشد اخلاقی و تعالی تبدیل به بستری برای خشونتهای کلامی و نوشتاری علیه زنان و کودکان شده است و آنقدر افسارگسیخته است که قانونی برای نظم دادن به آن وجود ندارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: متأسفانه گاه مجرمان از ضعف نفس کودکان استفاده کرده و از آنان برای جرائمی در حوزه قاچاق مواد مخدر استفاده میکنند که این امر باید مورد پیگیری قرار گیرد.
وی از اجرای طرح جامع کنترل و کاهش خشونت در استان خبر داد و گفت: در این برنامه، اولویتهای اساسی پیشگیری از خشونت علیه کودکان و نوجوانان و زنان، پرخاشگری کلامی و نوشتاری، سرقتهای خشونتآمیز و جنایات عمدی نیاز به اقدام فوری دارند.
وحدانی نیا بیان کرد: پیشگیریهای فرهنگی مورد تاکید ماست؛ خوشبختانه جرائم خشن زیادی در استان نداریم، اما در پیشگیری از همین مقدار جرائم نیز نباید از نقش رسانهها و آموزش آن غافل شد.
انتهای پیام