سید عزتالله ضرغامی شامگاه گذشته هشتم تیرماه، در جلسه شورای اداری شهرستان کلات افزود: بسیاری در طول انقلاب علاقه داشتند بمانند و پیروزی انقلاب را ببینند و توفیق خدمت را به دست آوردند. خدمت برای بسیاری از فعالان انقلاب که به شهادت رسیدند، آرزو بود. قطعا کسانی که به صورت گروهی، همافزایی و کمک کردند، نتیجه کارشان فوقالعاده بالا و جهشی است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان این مطلب که توفیق در گرو کار جمعی است، تاکید کرد: متأسفانه برخی مدیران اعتقادی به همافزایی، همکاری و کار گروهی ندارند، با وجود اینکه توانمندیهای ما بسیار بالاست ولی بعضا به این موضوعات بیتوجه هستیم.
ضرغامی خاطرنشان کرد: بسیاری مواقع در مجموعهها آنقدر زمینه و قدرت مطلق برای خدمت به مردم داریم ولی از آنها یا خبر نداریم و یا به هر دلیل استفاده نمیکنیم.
وی عنوان کرد: ریزعلی خواجوی یا همان دهقان فداکار نه به دلیل فداکاری بلکه به خاطر مدیریت بحرانی که داشت قهرمان شد و جامعه را از یک بحران نجات داد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: بسیاری وقتی مشکلی به وجود میآید، نمیدانند چه کاری در آن لحظه باید انجام دهند و یا چگونه رضایت مردم را فراهم آوردند.
وی عنوان کرد: اگر مجموعهها با همهمدل باشند، همه مشکلات را میتوان رفع کرد. در همین راستا بسیاری از اختیارها را به استانها تفویض کردهایم.
ضرغامی در ادامه با بیان اینکه کلات را باید آنگونه که شایستهاش است بسازیم، وضعیت فعلی را به دلیل برخی کمبودها شایسته این شهرستان ندانست و افزود: همه باید با هم تلاش کنیم تا قدمهای ماندگاری برداریم. با توجه به اینکه تنوع صنایع دستی در کلات بالاست، تقاضا میکنم در همه نمایشگاههای صنایع دستی این شهرستان بخش و غرفه ویژه داشته باشد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با توجه به اینکه بسیاری در این سفر درخواست تسهیلات داشتند، موافق پرداخت این تسهیلات هستم و باید با اولویت نسبت به تقاضاهایی که در کلات است، اقدام شود.
بیش از ۳۰ روستای شهرستان کلات مقصد گردشگری است
فرماندار کلات نیز در این جلسه گفت: شهرستان کلات در بخشهای گردشگری، کشاورزی و دامپروری از ظرفیتهای بسیار بالایی برخوردار است.
علی صلاحی با بیان اینکه کلات در حوزه گردشگری و طبیعتگردی و همچنین صنایع دستی از وضعیت بسیار قابل قبولی برخوردار است، افزود: از نظر صنایع دستی، تاریخ کهن و صنایع بسیار ارزشمندی در شهرستان وجود دارد.
وی عنوان کرد: شهرستان کلات تاریخ کهن و فرهنگ بسیار غنی چندینهزار ساله دارد. همچنین حضور مردمانی از ۱۴ تا ۱۵ گروه فرهنگی در این شهرستان موجب شده رنگینکمانی از فرهنگها و طوایف با آرامش دور هم زندگی کنند.
فرماندار کلات با اشاره به اینکه فرهنگها، گویشها، آداب و رسوم از جمله ترکی، کردی، لری، ازبک، لک و... همچنان در این منطقه حفظ شده، افزود: اگرچه کلات در دنیا شناخته شده و همهساله پذیرای گردشگران بسیاری است اما زیرساختهای استقبال و پذیرایی از مسافران بسیار ضعیف است.
وی ضعف جادههای مواصلاتی را یکی از مشکلات و معضلات جدی مسافران و گردشگران برای حضور در شهرستان کلات توصیف و اظهار کرد: هر زمان که تعطیلاتی داشتهایم، بیش از ۲۰۰ هزار گردشگر یعنی بیش از پنج برابر ظرفیت کلات به این شهرستان آمدهاند.
صلاحی عنوان کرد: برای اینکه شرمنده مسافران و گردشگران نباشیم، نیاز به یکسری زیرساختها در شهرستان داریم. همچنین بیش از ۸۵ تا ۹۰ درصد اقتصاد شهرستان وابسته به کشاورزی و بیش از ۷۵ درصد مردم منطقه در روستاها سکونت دارند.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ روستای شهرستان کلات مقصد گردشگری است و روستاهای بسیاری در حاشیه رودخانهها و مکانهای بسیار زیبایی جای گرفتهاند، افزود: بیش از ۳۰۰۰ هکتار باغات بسیار زیبا و سرسبز در این شهرستان قرار دارد.
فرماندار کلات از وجود پنج آبشار، سد و ... نیز در شهرستان کلات خبر داد و افزود: برای حضور سرمایهگذاران نیازمند تأمین زیرساختها و توجه ویژه هستیم.
انتهای پیام