برات الله زیدآبادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ عامل بیماریزای مشترک بین انسان و دام شناخته شده است که گاها میتواند بسیار خطرناک و حتی کشنده باشد.
وی از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، بیماریهای انگلی و کیست هیداتید به عنوان مهمترین این بیماریها نام برد و اظهار کرد: کشتار دام در معابر و منازل بسیار خطرناک بوده به طوری که علاوه بر تهدید علیه بهداشت عمومی و خطر انتقال بیماریها، خطرات زیستمحیطی و همچنین اثرات روحی روانی بر جامعه انسانی دارد.
زیدآبادی به مردم توصیه کرد که گوشت به هیچ وجه نباید بلافاصله بعد از کشتار مصرف شود لذا باید برای سالمسازی گوشت و از بین رفتن عوامل بیماریزا، لاشه و آلایش آن حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا ۴ درجه) سانتیگراد نگهداری شود.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار با بیان این مطلب که ۴ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر گوشتهای قربانی در روز عید سعید قربان فعال بودند یادآور شد: با تلاش بازرسان دامپزشکی سعی داریم سلامت جامعه را در بالاترین سطح ممکن حفظ کنیم و بازرسی بهداشت گوشت مورد مصرف عموم از مهمترین اقدامات است.
رئیس اداره دامپزشکی سبزوار با اشاره به فعالیت ناظران دامپزشکی و ناظران ذبح شرعی و اسلامی در کشتارگاه این شهرستان، گفت: اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی از صبح زود در روز عید قربان آماده خدمترسانی به مردم بودند.
انتهای پیام